ПОКУШАЈИ Приштине да, мимо свих споразума, убаци припаднике тзв. Косовских полицијских снага у синхронизоване патроле Војске Србије и Кфора дуж административне линије, имају за циљ да се заокружи стварање "косовске војске" и обуче будући косовски граничари. Односно, да се административна линија, преко ноћи, претвори у границу.

Коментари (12)

Dosta

11.08.2020. 09:07

Срби су идиоти. Па прекините "дијалог" са Приштином докле год се понашају као стока према Србима. Не видим шта ће да се деси ако прекинемо дијалог? И није дијалог, то је чист монолог - Албанци само захтевају и прете, уцењују и кидишу, а Срби само слушају и испуњавају. То је тако идиотски да је то страшно.

Denis

11.08.2020. 10:18

Сад је време да се ради на јачању економије и војске, Шиптарима се жури из више разлога. Демографија им се сурвала и млади беже из нарко рајха, други разлог је што Америка убрзано губи моћ и неће више моћи да силује по целом свету.

Brana

11.08.2020. 13:36

Sve piše u sporazumu koji je usvojen u S. B. Rezolucijom 1244 samo je treba poštovati iništa više. To što nekima ne odgovara zašta su i glasali pa bi da menjaju njihov problem i neznanje. Nrka traže u S. B. Promenu ako imaju podršku svih.

Selo Mrce

11.08.2020. 14:36

Шиптари су исекли шуму у дубини око три километра са ове стране ”административне границе”, а у дужину преко 100 км. Сва погранична Куршумлијска села су већ годинама на удару наоружаних банди. Прво убаце извиђаче који осмотре терен. Радио везом јаве да је чисто. Онда упада наоружана екипа који држи линију. Пуцају ако неко наиђе. Иза њих покретна пилана која сече све редом. Читава брда су огољена. Молбе народа Куршумлије нема ко да чује. Војска и полиција се не сукобљавају са њима. Само врше увиђај и пописују шта је посечено. Молимо државу Србију да нам помогне и заштити народ Куршумлије од наоружаних терориста. Вратите жандармерију. Учините нешто. Молим и вас новинаре да не обришете овај мој вапај...... Штава, Мрче, Требиња, Растелица, Жегрова, Трмка, Тачевац...су нека од села која су под константним ударом шиптарских банди...Понављам, све су то села општине Куршумлија.

Ljubek

11.08.2020. 21:26

Шиптари су такви манипуланти да је то невиђено. Зато нашим људима у власти нон стп би требало да им скрећемо пажњу да се не залећу са некаквим договором са калимерима. Не, никако. Свугде где има српске душе мора бити под Србијом. Шиптаре отерати у Албанију ако хоће, ако неће нека иду куд их ноге носе. Косово и Метохија је српска земља, а они ни оно што су потписали не поштују. Немци, Енглези и Американци нека решавају своје проблеме. Живела Сррија и сложно снажно напред.