МИНИСТАР ВУЛИН: Србија је правна држава и спроводи одлуке свих легалних органа без обзира шта мисли о њима

Novosti online

субота, 08. 08. 2020. у 14:40

МИНИСТАР ВУЛИН: Србија је правна држава и спроводи одлуке свих легалних органа без обзира шта мисли о њима

Новости

МИНИСТАР одбране Александар Вулин о нападима неких политичара да Србија наоружава Грузију, Азербејџан, Молдавију и Јерменију.

- Када припаданике тајкунских партија Вучић ухвати у лажи, и када докаже њихово лицемерје и лажљивост, они само наставе да лажу, и немају потребе да објасне ни један свој поступак рекао Вулин и додао да је "Влада Србије 2006. године донела закључак којим се обуставља извоз наоружања и војне опреме у Грузију, Азербејџан, Молдавију и Јерменију."

Он је нагласио да је "13. октобра 2011. године Влада коју су чиниле партије ДОС, усвојила закључак којим се даје сагласност да се НВО ипак извози у Азербејџан, а 2. фебруара 2012. године омогућен је и "извоз готових производа НВО и њихових делова", а потом је одлуком Владе Мирка Цветковића, 24. маја 2012. године омогућен и извоз НВО за Јерменију" и истакао да је "та одлука до данас на снази."

- Србија је правна држава и поштује и спроводи одлуке свих легалних органа без обзира шта мисли о њима. Све грешке које правимо после 2012. године су грешке које смо починили зато што нисмо поништили сваки папир које су партије ДОС из својих приватних разлога прогурале кроз органе државе и учиниле их законом. Тадић своју политику није променио, некада се извињавао Хрватима прихватајући да је Србија крива за ратове, а данас пљује Србију у Бакуу - поручио је министар Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Mišo Peć

09.08.2020. 11:04

Smatram da nemamo potrebe bilo kome da se pravdamo,ko plati neka i kupi oružje,to pravilo funkcioniše svuda u svetu.Vulin zaslužuje priznanje za marljiv rad na čelu ministarstva odbrane,unapredio je našu vojsku u svakom pogledu i samo nastaviti tako,a ovo za pominjanje predsednika Vučića,uz dužno poštovanje prema predsedniku ipak smatram da Vulin u tim stvarima preteruje.