ВУЧЕВИЋ: Не дозвољавам да опскурни политички ликови лажу грађане Србије

Novosti online

субота, 08. 08. 2020. у 14:11

ВУЧЕВИЋ: Не дозвољавам да опскурни политички ликови лажу грађане Србије

Фото: Ж. Кнежевић

МИЛОШ Вучевић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, о изјавама Бориса Тадића и Маринке Тепић.

- Разумем ја да се Тадић, Тепић и та њихова екипа међусобно лажу и варају, али не дозвољавам да ти опскурни политички ликови лажу грађане Србије. Све што су рекли доводећи у везу актуелну власт са извозом оружја у Азербејџан, Јерменију и Грузију, је ноторна лаж! И то је документовано ноторна лаж. То потврђује Закључак Владе Србије од 24. маја 2012. године.

Док је тај исти Борис Тадић био председник државе, Влада на чијем челу је био Мирко Цветковић, доноси „Закључак на предлог тадашњег министарства економије и регионалног развоја, да је сагласна са тим министарcтвом да се извози оружје за потребе државних органа Јерменије“. И нема ту шта да се дода, нити одузме. То је била званична одлуке Владе Србије којом је са Андрићевог венца управљао директно Борис Тадић. И могу сад да покушају да се перу каквим год лажима, чињеница је да су они омогућили извоз оружја, и то одлазећи са власти. Грађани Србије морају да знају да је то омогућила банда жутих лопова - рекао је Вучевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (41)

Jelena

09.08.2020. 03:50

Lagali su dokle su to mogli, na kraju je narod ostvorio oči i video da to više ne može tako i kaznio ih. Na izborima su ih itekako kaznili tako što su im oduzeli pravo da više ne odlučuju u ime naroda. Bolje bi im bilo da se više ne oglašavaju.