ПАЛМА : Овај што иде у Книн представља само себе, а не Србе из Хрватске

Novosti online

04. 08. 2020. у 10:45

ПАЛМА : Овај што иде у Книн представља само себе,  а не Србе из Хрватске

Драган Марковић Палма / Фото Танјуг

ОВАЈ што иде на прославу геноцида и највећег етничког чишћења од Другог светског рата у Книн, чије име нећу ни да помињем, иде лично у своје име и дела своје породице који су били на страни и под командом Анте Готовине за време Олује, а негова баба коју су убили војници под командом Анте Готовине се преврће у гробу.

Тај у Книну не представља српски народ. Његовим одласком у Книн поново се убијају Срби из колоне. Да ли је одлазак тог потпредседника Владе Хрватске на прославу Олује у Книн, цена за функцију коју је добио. Да ли се Срби протерани из Хрватске који су данас грађани Србије слажу са тим потпредседником Владе Хрватске да заједно са Готовином слави Олују у Книну? Одговор је у стопостотном проценту НЕ.

Питам се докле ће Бранковићи да наносе штету српском народу и Србији-  изјавио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

ТАЧИ И ГОТОВИНА ДА БУДУ ЦИМЕРИ У ХАШКОМ ТРИБУНАЛУ

- Олуја је наставак Јасеновца, а данашња Хрватска је наставак усташке Независне Државе Хрватске из Другог светског рата. Оно што није завршио Анте Павелић од 1941. до 1945. завршили су Фрањо Туђман и Анте Готовина од 1991. до 1995. године, а то је етнички чиста Хрватска без Срба. Србе су побили, протерали, а њхову имовину опљачкали и запалили. То је Олуја – највећи геноцид после Другог светског рата. Олуја је једина војна и полицијска операција у догађајима деведестих година на простору бивше Југославије која има све елементе геноцида, намеру, наређење и извршење. Анти Готовини, који је командовао геноцидом и етничким чишћењем који се зове Олуја, који је командовао убијањем цивила, стараца, деце, жена и избеглица у колони. а који ће говорити на прослави тог злочина у Книну, је место у затвору Хашког трибунала, као што је тамо место и Хашиму Тачију, који је командовао генцидом и етничким чишћењем на Косову и Метохији - закључио је Марковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Kik Che

04.08.2020. 10:57

Браво Палма, све си тачно и паметно рекао ! А онак скот што иде у Книн је усташа а не Србин, па његов отац је ратовао у усташама против Срба !!! Срби остају глупи као и увек надају се заједничком животу са рватима, а нису свесни да усташка мржња нема краја..

Pera

05.08.2020. 12:46

Da je 1991 godine u Hrvatskoj bilo više Borisa Miloševića a manje raznih Palmi, Šešelja, Slobodana Miloševića, Arkana i sl. koji su nahuškali krajiške Srbe da se late oružja, do ovoga svakako ne bi ni došlo. Ali gospodine Palma ja sam rođeni Srbin, Beograđanin koji je "trbuhom za kruhom" ostao ovde u Hrvatskoj. Zato vas molim da sudbinu Srba u Hrvatskoj prepustite njima samima. A to dali je Boris Milošević "Branković" ili ste to upravo vi dušebrižnici koji se ne mogu pomiriti sa činjenicom da Srbi u Hrvatskoj mogu o svojoj sudbini da odlučuju sami. Bez vas.