ПРОВОКАЦИЈА СА ЈУГА СРБИЈЕ: Албански политичари не верују српским докторима, траже да се лече на Косову

Ј. С.

29. 07. 2020. у 11:49

Политички лидери Албанаца са југа Србије затражили су од власти у Приштини да им омогући лечење од Kовида у здравственим установама на Косову јер се прибојавају да неће добити адекватан третман у српским болницама, првенствено на југу Србија где не раде Албанци.

ПРОВОКАЦИЈА СА ЈУГА СРБИЈЕ: Албански политичари не верују српским докторима, траже да се лече на Косову

Албански лидери у Бујановцу / Фото Ј. С.

- Из добро познатих разлога, Албанци Прешева, Бујановца и Медвеђе страхују да неће добити правилан здравствени третман и услугу у подручним болницама Врања и Лесковца, где готово да нема запослених Албанаца - објавио је на свом Фејсбук профилу председник Националног савета Албанаца Рагми Мустафа.

Он је додао и да га забрињава ситуација са повећањем броја заражених у Прешеву и због тога је Национални савет са будућим народним послаником Шаипом Камберијем, упутио писмо институцијама тзв Косова и њиховом премијеру у коме се тражи „да се Албанци Прешевске долине изузму од најављеног пооштравања мера“ приликом уласка на Косово.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (17)

milos

29.07.2020. 12:07

zasto provokacija ? u Albaniji kod tirane ima jedna bolnica .preko drustvenih mreza cuo ,CUDA pravi !!! bolje da idu tamo gde je placebo efekat veci. Za sve je bolje. ici ce bolesni a ne ovi sto su zdravi.

456545

30.07.2020. 09:10

@Sasa - да нека иду,али и да оставе своје здравствено и социјалноосигурање,не да Србија плаћа њихово лечење.Сваког дана око милион долара Србија плаћа за "њихов кредит" што је дигнут за време СФРЈ

SZZS

29.07.2020. 13:02

Naravno! I gej paradu u Pristini ove godine organizujemo iz Bg....da testiramo medjunarodne snage na ocuvanje mira i bezbednosti skupova i gradjana na njima. A vi izvolite na lecenje u Pristinu..samo mi nije jasno sto ovi iz Pr dolaze u Bg na lečenje ako su im doktori strucniji...

Leka

29.07.2020. 14:31

Pa, to je kao ona njihova operetska predstava sa jednonacionalnim trovanjem i ostalim lažima. Neka idu gde hoće, to je sve deo propagandne igre ove družine iz Prištine, a ne bi bilo loše da tamo i ostanu kad im ništa u Srbiji ne valja. Tu su, izgleda, samo da rovare, kao što su radili i pod Brozom, i pod Milosevicem, i pod svima ostalima, ali, verujem, da sadašnju vlast neće moći da preveslaju izigravajući žrtve.

buki

24.08.2020. 23:54

То иду они здрави по директиви албанских терориста и тамо дају изјаве за стране и приштинске медије, а када су стварно болесни, без трунке срама иду право у Београд.