СРАМНО: Срђан Ного пуцао на Скупштину пејнт-бол пушком (ВИДЕО)

Новости онлине

25. 07. 2020. у 22:54

СРАМНО: Срђан Ного пуцао на Скупштину пејнт-бол пушком (ВИДЕО)

Фото: Новости

ОПОЗИЦИОНИ посланик Срђан Ного пуцао је на Скупштину Србије пејнт бол пушком.

Он је у изјави за портал "Србин инфо" навео да су већ наручене пушке за пејнт-бол, бакље, топовски удари и ракете за ватромет којима ће опозиција гађати будуће посланике у новом сазиву српског парламента.

У разговору за наведени портал Ного позива све лидере и симпатизере опозиције, који су и у претходном периоду заједно са њим протестовали испред Скупштине, да дођу испред парламента када Александар Вучић буде желео да конституише Скупштину и уведе како их Ного назива "својих 250 коња и кобила у парламент".

Ного надаље позива да сви понесу пејнт-бол за пушкарање, пиротехнику, бакље, топовске ударе и све што буду могли да купе.

Како наводи, он је већ поручио пејнт-бол пушке које могу да добаце 200-300 метара из којих ће да се пуца, те и да треба позвати све симпатизере да се придруже у оваквом пушкарању на будуће посланике. 

Ного потом у својој изјави каже и да ако дуне неки ветар када буду испаљивали ракете за ватромет, ако не буду лепо центриране и случајно пукну негде, па запале неком сако "шта да се ради".

- Ако 30 ракета случајно пукне ниже, никакав проблем. Нисмо криви, тужите компанију која их је произвела. Баците топовски удар... ако га ветар нанесе... шта да радимо - каже Ного.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)

Miki Zg

25.07.2020. 23:04

Ovaj čovjek ? je pomračenog uma ,idiot-izvinjavam se idiotima ,država postupi po pravilu službe . Želi haos ,palež , uhititi ,sprovesti u Lazu Lazarevića i procesuirati ( možda razumije poruku na hr. jeziku ) ?

Bane

26.07.2020. 14:51

Ovaj Nogo je folirantt, kakoo se ti to ponasas, u koga ti da pucas, dal si normalan kako se to ponasas. Ti trebas praviti sastanke okupljti narod organizovati mirne mitinge a ne provocirati sa decijim puskama, i naginjati na nasilje. Sa takvim neozbiljnoscu izgubit ces i to malo naroda koja cine opoziciju.

Olivera

26.07.2020. 16:13

Ne znam ko je u Srbiji zadužen za ovakve slučajeve, zdravstveni sistem, socijalni sistem ili policija? Nisam sarkastična, ovoj osobi je potrebna dijagnoza, potrebna mu je pomoć! Kada dodje do policije, obično je već kasno! Gde su zravstvene i socijalne službe?!?