ПО ДРУГИ ПУТ СТУДЕНТ: Вучић уписао још један факултет

Novosti online

18. 07. 2020. у 09:35

ПО ДРУГИ ПУТ СТУДЕНТ: Вучић уписао још један факултет

Instagram printscreen

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграм профилу buducnostsrbijeav фотографију са индексом новог факултета.

Како је написао, уписом овог факултета остварује дечачке снове.

- По други пут у животу сам постао студент, овога пута - Високе спортске школе струковних студија @sportskaizdravstvena, у жељи да постанем кошаркашки тренер за клинце. Не бисте веровали колико сам срећан што после много година крећем у остварење дечачких снова.

Председник је недавно у једном интервјуу најавио да ће се школовати за кошаркашког тренера и да планира да се бави том професијом након што оконча политичку каријеру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (79)

Sydney

18.07.2020. 12:38

@Mitra - @Mitra, molim te ne koristi rec respect je zvuci vrlo smesto. zar nije mnogo lepse reci to na srpskom, postovanje. anglo srpska "edukacija" ce nas uskoro dovesti do toga de ne razumemo sami sebe. inace mislim da je vrlo lepo i vazno kada covek radi na tome da ostvari svoje snove.

Stanko

18.07.2020. 10:50

Njegovo je pravo da živi svoj lični život po sopstvenoj meri, želim Vam da budete jednako uspešni kao i u svemu što radite, pogotovo što će Vam se ispuniti dečački san, što niste ni jednog trenutka niste odustali od svog cilja. Mnogi će Vam zavideti na vašim rezultatima.

Vlado Srbija

18.07.2020. 12:34

Кога брига за његове жеље? Опет ботине за сендвич и сок остављају коментаре и лајкове... Страшно је шта живимо, шта чека нашу децу... Срамота од овог иди*та...

samolovacs

18.07.2020. 16:11

Занима ме, да ли сте могли да пишете све те коментаре, а да се бар нисте насмејали... Ја не бих могао да пишем такве коментаре, осећао бих се јако лоше...

Marina2

18.07.2020. 21:16

Не могу да верујем да су овакви коментари, толико бројни...Да ли председник једне државе има времена за сва предавања, вежбе, колоквијуме, испите...поред тога је и отац а деца нису у једној кући....одакле њему једноставно времена за све то? Какав он пример даје другима?