ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Таквима као што је Тончев држава је препрека за пљачку, зато им је срцу блиско да руше државу

Новости онлине

уторак, 14. 07. 2020. у 15:25

ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Таквима као што је Тончев држава је препрека за пљачку, зато им је срцу блиско да руше државу

Фото: Архива Вечерње Новости

ВЛАДИМИР Орлић, члан Председништва Српске напредне странке, реаговао је на спорне изјаве Новице Тончева.

- Рушењем државе и уништавањем туђих живота као средством за намирење себичних интереса по правилу се користе само највеће лопуже, само најпримитивније, најбезочније партијске кабадахије и дрипци. Што би за обичне сецикесе и пилићаре било превише, разбојницима највишег ранга није. Зато није ни Новици Тончеву.

- Зна се зашто је таквима као што је Новица Тончев срцу блиско да руше државу: зато што је држава препрека за њихову пљачку, отимачину, малтретирање народа и кабадахијско иживљавање над свима који подигну главу. А управо Тончев је тај који читав југ Србије хара и пустоши, у име своје партије и за рачун - што лични, што екипни. Па се и окружио сличнима, све истом фелом из бившег режима. Све се у Србији зна.

- Свим тим лоповима је непремостива препрека Александар Вучић, и Србија која неће у руке преварантима и силеџијама. Зато су им мете и Вучић и Србија.

- Таквих као што је Новица Тончев и њему слични, овом је народу одавно мука. И бориће се против њих свим снагама. А Српска напредна странка ће и у тој, као и свакој другој борби - бити уз свој народ. То нека им буде јасно - рекао је Владимир Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (52)

Vlajko77

14.07.2020. 16:40

Vladimir Orlic : Rusenjem drzave i unistavanjem tuđih zivota kao sredstvom za namirenje sebicnih interesa po pravilu se koriste samo najvece lopuze, samo najprimitivnije, najbezocnije partijske kabadahije i dripci. Sto bi za obicne secikese i pilicare bilo previse, razbojnicima najviseg ranga nije. Zato nije ni Novici Toncevu .

Srđa Zlopogleđa

14.07.2020. 17:47

Sve se sa Vama slažem i zbog toga sam uvek bio glasač za SNS, ali ima nešto što i SNS radi, a što nije u interesu običnog naroda. Tončeva ste mogli šutnuti povodom njegovog motela kada je otpustio zaposlene, ali ste ga abolirali. A ovo sa taksistima, švajcarcima i najavom izgreadnje fudbalskih stadiona, je direktno suprotno interesima "svog naroda" i pretstavlja čistu propagandnu aktivnost. No, i pored toga siguran sam da ste vi -SNS- , za sada, najbolja opcija.

Dejan

16.07.2020. 08:52

Takvih kao što je ovaj sumnjivi biznismen iz Surdulice, ima mnogo i naravno oni su u politici samo zbog novca. Vučić bi trebao da se ogradi od ovakvih ljudi, koji ne prezaju od ničeg. Orlić je u pravu.