ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ЗАКАЗАО КОНСУЛТАЦИЈЕ ЗА ФОРМИРАЊЕ ВЛАДЕ: Ево са ким се прво састаје

Новости онлине

недеља, 12. 07. 2020. у 13:10

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ЗАКАЗАО КОНСУЛТАЦИЈЕ ЗА ФОРМИРАЊЕ ВЛАДЕ: Ево са ким се прво састаје

Д.Миловановић

НА разговор најпре долазе мањинске странке, а потом СПАС, СПС и на крају СНС.

Председник Србије Александар Вучић данас је заказао консултације за формирање нове Владе.

Како је планирано, у уторак у девет часова је заказан састанак са лидером СДА Санџака Сулејманом Угљанином, а одмах затим у 10 часова председник ће се састати са представницима Албанске Демократске Алтернативе.

За среду је заказан састанак са лидером Странке правде и помирења Муамером Зукорлићем, а затим у истом дану и са лидером СВМ Иштваном Пастором.

У петак 17. јула у девет часова ће бити одржане консултације са лидером Српског патриотског савеза Александром Шапићем, а у понедељак 20. јула са шефом социјалиста - Ивицом Дачићем.

За уторак 21. јул у девет часова су планиране и конуслтације са СНС.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (58)

REDAKCIJO

12.07.2020. 13:41

BRAVO! Svaka čast za ovaj novi izgled ČESTITAM!!! Samo počnite da puštate sve komntare iz Regiona da ne budu bolji od vas ovi koji ih puštaju i tako imaju sve više publike a ne puštajte samo one koji psuju i šire mržnju. Možete ispraviti komentare da su redovi jedni ispod drugih i da dužinu rečenice malo proširite.... NISAM ROBOT je malo previše tu možete staviti ko drugi portali brojeve jer je to lakše i brže posebno onima koji imaju slabiji inter.signal jer na ovim slikama se to jako usporava...

Pavle

12.07.2020. 16:01

U ozbiljnim zemljama se vlada formira odmah posle izbora kada je jasno ko je pobedio. U ozbiljnim zemljama se ne uzimaju u vladu oni koji imaju minornu podršku i koji na izborima dobiju 3% jer ih narod nije birao, osim ako nisu potrebni za većinu, a ovde nisu. Ozbiljne stranke kada imaju većinu same preuzimaju odgovornost i imaju svoje kvalitetne ljude. Svega toga nema u Srbiji.

Biljana

12.07.2020. 16:36

Narod je rekao svoje na izborima a predsednik ne mora ni sa kim ali pošto duboko poštuje demokratske principe i uradiće onako kako je najbolje za parlamentarni život Srbiju i u interesu je njenih građana

Stojko

12.07.2020. 19:36

Uz mudro vođenje našeg Predsednika vlada će sigorno biti veoma stručna da i dalje maltretira i šikanira svoj narod,laže, otima i bude odgovorna za veliki broj smrtnih slučajeva. Braćo i sestre smeši nam se izvesna budućnost.