"НОВОСТИ" ОТКРИВАЈУ: Како су хулигани спремали нападе на полицију

Новости онлине

12. 07. 2020. у 10:41

НОВОСТИ ОТКРИВАЈУ: Како су хулигани спремали нападе на полицију

Фото: Н. Скендерија

ТОКОМ протеста који су се претходних пет дана оджали на улицама Београда, били смо сведоци многобројних бруталних напада на српску полицију.

Од каменица, преко флаша, запаљених бакљи, па све до заштитне ограде хулигани су српску полицију која је чувала Скупштину и трудила се да одржи ред гађали свим и свачим.

Како сазнају "Новости", ти напади на наше полицајце били су унапред врло добро припремљени, а организација се одвијала током дана.

Каменице и плоче којом су гађали полицију хулигани су током дана убацивали у контејнере. У тренутку када погне комешање и сукоб са представницима закона, они би те контејнере полагали, из њих вадили унапред припремљене плоче и камење и гађали полицију.

- Нису рачунали на то да ми прегледамо све контејнере, па смо врло брзо открили њихову организацију - каже за "Новости" добро упућен извор.

Такође, примећено је да су навлачили коцке са неколико градилишта око Народне скупштине.

- Коцке су навлачили након радног времена, што не би било сумњиво, јер је у питању градилипте, а они тако себи обезбеђују муницију којом ће нападати полицију - закључује наш извор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)