АНЂЕЛКУ ОДСЕКЛИ ГЛАВУ, ПА ЊОМЕ ИГРАЛИ ФУДБАЛ У СРЕБРЕНИЦИ: Има ли правде за српске жртве и до када ће важити двоструки аршини (ВИДЕО)

Novosti online

21. 06. 2024. у 14:18

АНЂЕЛКО Млађеновић звани Бибе погинуо је бранећи своје село Јежестица код Братунца. Муџахедини су му одсекли главу, потом је завезали за аутомобил, те одвезли у Сребреницу, како би њоме играли фудбал.

АНЂЕЛКУ ОДСЕКЛИ ГЛАВУ, ПА ЊОМЕ ИГРАЛИ ФУДБАЛ У СРЕБРЕНИЦИ: Има ли правде за српске жртве и до када ће важити двоструки аршини (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nenadnesic.dns

У јеку буре око усвајања срамне резолуције о Сребреници, где Бошњаци траже правду за своје жртве, за невино страдале Србе који су страдали бранећи своју отаџбину од међународне заједнице нема ни речи.

Само један у низу српских страдалника био је Анђелко Млађеновић, чије убијање очигледно није било довољно само по себи...

Наиме, главу су му одсекли и однели у Сребреницу како би се муслиманска војска тако доказала својим вођама Насеру Орићу, Зулфу Турсуновићу, Хакији Мехољићу. По узору на муџахедине који су били инструктори Насерове војске у Сребреници, главосеча Кемал М. Мехмедовић Кемо из сребреничког села Пале, главу је носио данима као трофеј, кроз Сребреницу, возећи се на мотору, све док коса и брада коју је Бибе неговао нису почеле да опадају.

Према причању преживелих Срба из сребреничких казамата, на крају су Бибетовом главом играли фудбал у школском дворишту! Његово тело је сахрањено на војничком гробљу, поред његове хумке сахрањени су мајка Савка и други син Драган. Сви погинули у истом дану, у свом селу, на кућном прагу.

На ово зверство јуче је подсетио министар унутрашњих послова БиХ Ненад Нешић који је у Скупштини Босне и Херцеговине, на седници на којој се разматрала његова смена због "вређања жртава Сребренице", показао фотографију Анђелка Млађеновића, Србина, који је убијен на монструозан начин.

- Ово је Анђелко Млађеновић коме је глава одсечена, чија је глава завезана за ауто и одвучена у Сребреницу. Чијом се главом играо фудбал у Сребреници. Изволите, поклоните се овој жртви. Покажите да је свака иста. За мене је свака жртва иста без обзира на то да ли је бошњачка, српска, хрватска. Желео сам да вам кажем да сам спреман поклонити се свакој жртви, а вас, господине Чаушевићу, ни вас, ни ваш клуб, ни било кога другог ко долази из ваше странке нисам никад чуо да су спремни поклонити се српским жртвама - поручио је Нешић.

БОНУС ВИДЕО: СКАНДАЛ! Опозиционар Виденовић поновио усред Београда: Република Српска је геноцидна, иста је као НД

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

ИМЕ Коринe Смит многи повезују са женом која је одлучила да свесно жртвује себе због терора који су преживела њена деца, други је ипак зову бескомпромисном убицом.

22. 07. 2024. у 17:39

Коментари (0)

Јединствени Египатски Малдиви - Никада повољније!