ХИТНО ОГЛАШАВАЊЕ ПЕТКОВИЋА О ЗСО: Нови трик Аљбина Куртија и антисрпског министра Ненада Рашића

Novosti online

17. 06. 2024. у 13:20

АНТИСРПСКИ министар Ненад Рашић не заступа никог другог до свог газду Аљбина Куртија и све ради на штету српског народа на Косову и Метохији и зато нема никакве ни моралне ни интелектуалне капацитете да се укључи у писање Нацрта Статуа Заједнице српских општина.

ХИТНО ОГЛАШАВАЊЕ ПЕТКОВИЋА О ЗСО: Нови трик Аљбина Куртија и антисрпског министра Ненада Рашића

Фото: АП/Танјуг

Реч је о најобичнијем трику Аљбина Куртија који је више пута децидно признао да не жели да формира ЗСО и сада потура свог подобног министра Рашића да тобоже пише некакав Статут у име српске заједнице, само да би додатно замазао очи међународној заједници, али на његове подвале нико не наседа!

Пошто је Рашић више пута јавно исмевао ЗСО и предлагао да се уместо њега формира удружење џивџана, он и његов газда Курти, заједно са њиховим Радоицом Радомировићем могу да буду надлежни једино за врапце, ако их и они хоће, а бригу о Србима воде они којима је до српског народа једино и истински стало на челу са председником Александром Вучићем. 

Да будем сасвим јасан, постоји Нацрт Статута ЗСО који је израдио Управљачки тим у складу са Бриселским споразумом, а од прошле године на столу је и Нацрт Статута ЕУ за који је Београд рекао да је добра основа како би се што пре дошло до формирања ЗСО. То што Рашић сада нуди је директни напад на Нацрт Статута ЕУ и наставак Куритјевих трикова за поткопавање и поништавање договора у Бриселу. 

Ни Курти који свакодневно прогони и терорише Србе, ни његови подобни Срби који су снимљени како се дрогирају и пале аутомобиле српском народу, нису ни способни ни овлашћени да се баве израдом документа који је од животне важности за останак и опстанак српског народа на Косову и Метохији и њихову безбедност. 

Овакве представе можда могу да прихвате они који су конзументи средстава које Радомировић и други подобни Куртијеви Срби користе, а поставља се и питање под каквим је или чијим утицајем Рашић уопште и дао изјаву да је спреман да се укључи у писање кровног документа за формирање ЗСО.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за Новости открива какво нас време очекује следеће недеље

ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за "Новости" открива какво нас време очекује следеће недеље

СРБИЈУ је захватио топлотни талас какав се не памти, а јуче је у нашој земљи био најтоплији дан са максималним температурама од 36 до чак 42 степена.

17. 07. 2024. у 15:24

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

ОЧЕКУЈЕ се да ће немачке власти у среду одобрити буџет за 2025. у коме ће 4 милијарде евра бити издвојено за војну подршку Украјини, уместо 8 милијарди у 2024, преноси Ројтерс, позивајући се на нацрт документа.

17. 07. 2024. у 11:27

Коментари (0)

НИКАД ЈЕФТИНИЈЕ Откријте чари дестинације са идеалним плажама и сјајним проводом!