ОПСЕДНУТ ВУЧИЋЕМ: Брнабић - Михаел Рот срамоти Немачку и њену спољну политику

Novosti online

29. 05. 2024. у 23:02

ПРЕДСЕДНИЦА Народне скупштине Србије реаговала је на изјаву Михаела Рота и поручила да за њега нема будућности у политици.

ОПСЕДНУТ ВУЧИЋЕМ: Брнабић - Михаел Рот срамоти Немачку и њену спољну политику

Фото: ЕПА

Сироти Михаел Рот, – потпуно, 100% опседнут Александром Вучићем. Посећује Црну Гору, од срца захваљује њиховом премијеру на подршци резолуцији о Сребреници у УН (како је изричито тражила Немачка), која је састављена на начин СУПРОТНО СВИМ демократским нормама (тајно, без инклузивности, без транспарентности, без консултација, без консензуса), а затим се фокусира на председника Србије. Ово је срамотно и за Немачку и за Црну Гору. Како је и сам Михаел Рот рекао, завршио је са политиком, за њега нема политичке будућности. Његова политичка каријера је „завршена“. Међутим, чини се да намерава да до последњег дана своје политичке каријере осрамоти Немачку и њену спољну политику, али и нанесе што већу штету односима Немачке и Србије.

ПОЗИТИВНО: сви ми из СНС-а могли смо да научимо од Михаела колико савесно и са највећом посвећеношћу можемо и треба да пратимо рад Александра Вучића. Хвала Вам, Михаел. Желимо вам све најбоље у будућим подухватима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - Можда смо глупи, али нисмо толико

ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - "Можда смо глупи, али нисмо толико"

ДОШЛО је до великог раскола између влада САД и Европе око плана за обезбеђивање огромног кредита од 50 милијарди долара за Украјину уочи самита Г7 у Италији, пише бриселски Политико.

12. 06. 2024. у 20:30

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

СРБИЈА је данас била на удару грмљавинских процеса са пљусковима. У деловима земље забележене су и грмљавинске олује. Олује са градом погодиле су шире подручје Пожеге и Чачка.

12. 06. 2024. у 20:25

Коментари (0)

ЈОШ НИСТЕ ОДЛУЧИЛИ ГДЕ ЋЕТЕ НА ЛЕТОВАЊЕ? Контики вас води у Тунис по невероватно ниским ценама