НЕЋЕМО ЋУТАТИ! Моћна Вучићева порука из Њујорка - "Борићемо се за истину, нико нас неће зауставити!" (ВИДЕО)

Новости онлајн

22. 05. 2024. у 22:31

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић поручио је данас на панел дискусији у седишту УН у Њујорку, на којој су говориле жртве и сведоци рата у БиХ, да Србија неће ћутати и да ћемо се борити за истину.

НЕЋЕМО ЋУТАТИ! Моћна Вучићева порука из Њујорка - Борићемо се за истину, нико нас неће зауставити! (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav

- Србија никада није ћутала о страшним догађајима који су се догодили у Сребреници. Два председника Србије су отишла у Сребреницу. Ја лично сам отишао 2015. да се поклоним жртвама и положим венац, а готово да сам био линчован... Само неколико дана након тога позвао сам све босанске лидере како бих повратио веру једних у друге и веру у мир. А шта ће да буде резултат ако поднесете ту резолуцију сутра. Имаћете одушевљење на једној страни, а на другој тугу, презир, бес и огорченост, на другој страни.

- Долазећи из једног малог народа, поносан сам на чињеницу да смо увек били слободарски народ и да смо увек плаћали највећу цену за слободу наше земље, за слободу нашег народа. Још једном вас молим да поново размотрите своје ставове, своје позиције и своје одлуке, зато што то може да има утицаја на многе ствари убудуће. Не само у региону из којег ја долазим, већ на цео свет. 

- Најмање што могу да вам кажем јесте да нећемо ћутати, борићемо се за истину и нико нас неће зауставити - поручио је српски председник. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СЛУШАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ОЦЕНУ СИТУАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ Финско-немачки бизнисмен поделио снимак Вучића: Остало је четири месеца

"СЛУШАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ОЦЕНУ СИТУАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ" Финско-немачки бизнисмен поделио снимак Вучића: Остало је четири месеца

СЛУШАЈТЕ председника Србије и његову искрену оцену ситуације у Украјини, написао је финско-немачки технолошки бизнисмен Ким Дотком на Иксу, цитирајући председника Србије Александра Вучића.

16. 06. 2024. у 14:34

Коментари (0)

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Турци упали  на тренинг Србије пред први меч орлова на ЕУРО 2024 (ВИДЕО)