СУТРА ИДЕМ ДА СЕ ПОМОЛИМ БОГУ ПРЕД ПУТ У ЊУЈОРК: Вучић - Бавићу се нашом једином Србијом, хвала грађанима што су уз своју отаџбину

Novosti online

19. 05. 2024. у 11:06

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је да ће се наредних дана бавити Србијом и нашим интересима.

СУТРА ИДЕМ ДА СЕ ПОМОЛИМ БОГУ ПРЕД ПУТ У ЊУЈОРК: Вучић - Бавићу се нашом једином Србијом, хвала грађанима што су уз своју отаџбину

FOTO TANJUG/ Pres sluzba Predsednika Srbije/ bk

- Наредних пет дана нећу одговарати на никаква питања о домаћој политици. Бавићу се само нашом једином Србојом, нашим интересима. Хвала грађанима који јесу уз своју отаџбину. Рекао сам знам да ће ми још мање опростити што сам им све триковео прозерео. Политички сам ветеран ,не плашим им се, не плашим се затвоа, смрти, једино се плашим суда свог народа - рекао је Вучић.

Најавио је да ће сутра у 5.30 ићи у Храм Светог Саве пред пут у Њујорк и да ће са њим бити представници Срба из региона.

- Сутра идем да се помолим Богу пред пут у Њујорк. Помолићемо се, али ћемо се ослонити на свој рад у енергију - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (35)

СЕНЗАЦИЈА: Британци управо објавили вест, Новак Ђоковић опет запањио свет!