КРИМИНАЛ НА ДЕЛУ: Куртијев Србин Радоица Радомировић лично наредио да се социјално угроженим Србима отму станови у Лепосавићу (ВИДЕО)

Novosti online

22. 04. 2024. у 13:12

КУРТИЈЕВ омиљени Србин Радоица Радомировић лично је наредио да његове слуге из општине Лепосавић преотму станове које је држава Србија градила за социјално угрожене породице, самохране мајке са децом, вишечлане породице и у њих усели своју родбину, пријатеље…

КРИМИНАЛ НА ДЕЛУ: Куртијев Србин Радоица Радомировић лично наредио да се социјално угроженим Србима отму станови у Лепосавићу (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Наиме, на друштвеним мрежама појавио се снимак настао 2. септембра 2023. године, који показује да Радомировић наређује групи својих сарадника како да упадну у две зграде у изградњи у Лепосавићу и изаберу за себе највеће и најбоље станове! Само дан касније, група маскираних лица, у пола ноћи, упала је у зграде са становима за социјално угрожене Србе које је Србија градила, променила браве и отела станове.

На снимку се јасно чује:

- Папири за те зграде су у српском систему, знате да то Курти не признаје, али ми ћемо то да за годину-две укњижимо на Лепосавић. Уселите се у станове слободно, нико неће да вас дира, само нећете да кажете да сам вам ја то рекао - каже Радомировић, а онда пита Марка Јаблановића (директора урбанизма у општини Куртијевог градоначелника прим. аут.) који стан хоће за себе - у Лепосавићу или Сочаници.

- Па Лепосавић, ту завршавам кућу па да се проширим по целој општини - бира Куртијев Јаблановић.

Радомировић потом наставља да издаје наређења.

- Идите сутра са момцима и заузмите две зграде. Изаберите станове… има већих, мањих… - организује насилно упад Куртијев функционер, док његови саговорници то оберучке прихватају.

- Поотвараћемо станове на првом спрату да видимо која је квадратура највећа и упадамо ту - чује се на снимку.

Када су медији тада објавили да је Радомировић наредио и спровео отимачину станова за социјално угрожене, он је тврдио да са тим нема везе! Сада је документовано да је он наредио ове криминалне радње, због којих би морао да одговара, а које спроводи по истом рецепту као и његов газда Курти који отима српску имовину широм Косова и Метохије!

Подсетимо, у више наврата откривено је како Радимировић наређује паљење аутомобила Срба у Лепосавићу, његови сарадници снимљени су како шмрчу кокаин у општини, хвале се како су доводили и плаћали проститутке и остале криминалне радње.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ТУГА: Преминуо фудбалер којег Пикси и Рамбо Петковић добро памте