РАСПАД НЕСТОРОВИЋЕВОГ ПОКРЕТА

Novosti online

21. 02. 2024. у 14:42 >> 16:21

ПОКРЕТ "МИ - Глас из народа" који је предводио др Бранимир Несторовић распао се, а све је потврђено саопштењима које су издали из тог Покрета и изјавама самог Несторовића.

РАСПАД НЕСТОРОВИЋЕВОГ ПОКРЕТА

Фото: Принтсцреен

Бранимир Несторовић и Александар Павић су демонстративно напустили Покрет "Ми - Глас из народа", наводи се у саопштењу овог покрета објављеном на њиховом сајту.

Како се наводи, "у сенци неспоразума и инсинуација против неких од оснивача др Бранимир Несторовић је онда ултимативно тражио да он буде председник те странке, иако је било договорено да се остане при изворном принципу колективног руководства које чини седам оснивача".

- На гласању тај ултиматум др Несторовића није добио подршку већине оснивача и он је потом демонстративно напустио Покрет, а за њим и Александар Павић, наводи се у саопштењу. 

- Покрет, међутим, наставља са планираним радом и преображајем у политичку странку. Њиме ће руководити Веће Покрета које чини пет оснивача, Синиша Љепојевић, проф. др Митар Ковач, проф. др Јован Јањић, Бранко Павловић и Драган Станојевић. Према томе, у раду Покрета све остаје по старом и планирани циљеви се остварују - саопштавају из Покрета и додају: - Овим поводом, сутра, 22. 2. 2024, у 13 часова, у Медија центру биће одржана конференција за штампу Покрета "Ми - Глас из народа".

Након саопштења из Покрета, уследило је ново саопштење којим су Несторовић и Павић потврдили несугласице унитар Покрета које су довеле до распада. 

- Наиме, тачно је да су проф. др Бранимир Несторовић и Александар Павић напустили састанак оснивача Удружења грађана МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА одржан у уторак 20.2.2024. Међутим том напуштању су претходила изузетно непријатна и неприхватљива дешавања која су довела до тог расплета - наводи се у саопштењу. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МАЛИ НА ПИТАЊЕ НОВОСТИ: Огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића, како вас није срамота?

МАЛИ НА ПИТАЊЕ "НОВОСТИ": Огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића, како вас није срамота?

МИНИСТАР финансија Синиша Мали на питање "Новости" како коментарише то што је Мирослав Алексић слагао да је у друштву председника Александра Вучића био Александар Бошковић, рекао је да то још једна огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића.

11. 04. 2024. у 11:26

Коментари (0)

ШЕШЕЉ ОТКРИО НАЈВЕЋУ ТАЈНУ НАТО ОПОЗИЦИЈЕ: Очигледно је да се води борба за превласт