ВУЧИЋ ОДГОВОРИО АНТОНИЈЕВИЋУ: "Новости" имају већу тежину од Н1

Новости онлине

13. 12. 2023. у 22:46

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић је у гостовању на ТВ Прва одговорио саговорнику Милану Антонијевићу, који је покушао да критикује текст "Новости", у ком се наводи да су лажне дојаве о бомбама удар на власт.

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО АНТОНИЈЕВИЋУ: Новости имају већу тежину од Н1

Фото: Принтскрин ТВ Прва

У емисији је пуштен исечак из емисије са Н1 где је гостовао Бобан Стојановић који је рекао да га не би чудило да се на дан избора прогласи ванредно стање, а потом је Антонијевић негодовао што ће коментарисати неког ко није у студију. Исти тај Антонијевић је потом прокоментарисао текст из "Новости".

Председник Вучић је потом указао на чињеницу да Антонијевић, кад се о другима прича, каже да не треба спомињати оног ко није ту, а прича о "Новостима" иако никог из "Новости" нема у студију.

- Има тај чудан однос господин Антонијевић, када му не одговара да се о нечему говори онда каже "немојте за људе који нису овде". А онда ће да спомене "Новости", а не видим никога из Новости да седи овде са нама - рекао је председник Вучић, а онда се убацио Антонијевић са коментаром да је чињеница да су "Новости" то објавиле, на шта је председник рекао: - Па и ово је чињеница што је пустила водитељка човека који је то изговорио, ништа му није фалсификовано. Само изгледа да вам се неке чињенице свиђају, а неке не.

- Ваљда већу тежину имају "Новости" него Бонан Стојановић на Н1 - каже Антонијевић на шта му председник одговара: - У праву сте. Ја иначе мислим да "Новости" имају много већу тежину него Н1. Коначно смо сагласни око нечега.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ЗНАМ ШТА ЈЕ ПРОБЛЕМ Цеца има поруку за Пиксија пред меч одлуке: Водила сам фудбалски клуб