СТОТИНЕ МИЛИОНА ЕВРА СУ ПОТРОШИЛИ ДО САДА: Вучић о кампањи Шолакових медија - Сваки дан од јутра до мрака је исто...

Новости онлајн

29. 11. 2023. у 10:10

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић гост је јутарњег програма на телевизији Хепи.

СТОТИНЕ МИЛИОНА ЕВРА СУ ПОТРОШИЛИ ДО САДА: Вучић о кампањи Шолакових медија - Сваки дан од јутра до мрака је исто...

Фото: Принтскрин/Хепи

- То су сви људи знали, није то нека велика новост. Први пут је неко мерио прецизно у секунд све шта раде и онда то тако стварно звучи и изгледа. Када то израчунате у новцу, колико је пара уложено у кампању за свргавање власти у Србији, за моје рушење, онда много, много, десетине, стотине милиона евра су потрошили до сада - навео је председник реагујући на најновије податке о томе у колико сати програма на телевизијама Драгана Шолака је био заступљен у негативном контекту. 

- Сваки дан од јутра до мрака је исто. Ни временска прогноза не може без Вучића, и у временској прогнози сам ја крив - навео је председник говорећи о константним нападима на њега. 

Подсетимо, од првог новембра телевизија Н1 је у свом изборном програму емитовала 64 сата, 54 минута и 12 секунди садржаја који негативно приказују председника Србије Александра Вучића.

У 69,95% емитованог садржаја председник Вучић био је поменут у негативном контексту. 

Од 1. до 24. новембра телевизија Нова је у свом изборном програму емитовала 54 сата, 23 минута и 29 секунди садржаја који негативно приказује председника Вучића. 

У 61,21% емитованог садржаја шеф државе био је негативно представљен. 

Телевизије Драгана Шолака не користе само изборни програм и информативне емисије за нападе на Вучића, већ и забавне емисије. 

БОНУС ВИДЕО: 

ВУЧИЋ ЈЕ ЖРТВА МЕДИЈСКОГ ТЕРОРА - Више од 110 сати негативног програма о председнику

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЗВЕЗДИНА ЛЕГЕНДА ТРАСИРАЛА ДОНЧИЋЕВ ПУТ: Мајко мила, шта је ово? Шпанци одмах видели оно што Турци нису за три дана (ВИДЕО)

ЗВЕЗДИНА ЛЕГЕНДА ТРАСИРАЛА ДОНЧИЋЕВ ПУТ: "Мајко мила, шта је ово?" Шпанци одмах видели оно што Турци нису за три дана (ВИДЕО)

"Кладионичарске приче" су нови видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који ће моћи да уживају у занимљивим причама наших гостију.

23. 02. 2024. у 18:16 >> 18:18

БУЛЕВАР ВУДРОА ВИЛСОНА: Све што вам треба на једном месту, у срцу Београда

БУЛЕВАР ВУДРОА ВИЛСОНА: Све што вам треба на једном месту, у срцу Београда

ГРАДЕЋИ најмодерније насеље у Србији и претварајући десну обалу Саве у драгуљ српске престонице, Belgrade Waterfront није заборавио да сачува сећање на стари Београд и укаже поштовање бројним историјским личностима које су својим бесмртним делима уградиле себе у темеље наше земље, наше слободе и културе.

21. 02. 2024. у 16:00

СУД ОДЛУЧИО - МИРОСЛАВ ЈЕ ДЕВИНОВ ОТАЦ Мирјана изнела све детаље, тврди да је стављена тачка на певачеве празне манипулације

"СУД ОДЛУЧИО - МИРОСЛАВ ЈЕ ДЕВИНОВ ОТАЦ" Мирјана изнела све детаље, тврди да је "стављена тачка на певачеве празне манипулације"

МИРЈАНА Антоновић годинама се провлачила по судовима са певачем Мирославом Илићем око доказивања очинства над сином Девином.

22. 02. 2024. у 12:27

Коментари (0)

DR. OETKER ПОВЕЉА ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА