УЗДИГНУТОГ ЧЕЛА КА БУДУЋНОСТИ: Велики број људи пристиже на митинг листе "Александар Вучић-Србија не сме да стане" у Краљеву

Г. ЋИРОВИЋ

24. 11. 2023. у 17:36

Упркос киши и лошем времену, велики број људи пристиже у нову халу спортова крај Ибра у Краљеву у којој ће у 18 сати почети предизборни скуп листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.

УЗДИГНУТОГ ЧЕЛА КА БУДУЋНОСТИ: Велики број људи пристиже на митинг листе Александар Вучић-Србија не сме да стане у Краљеву

Г.Шљивић

Како је најављено, овом приликом присутнима ће се обратити носилац коалиционе листе Српске напредне странке и председник Србије Александар Вучић, као и председник СНС и први на изборној листи Милош Вучевић.

Г.Шљивић

 

- Због своје политике мира, стабилности и економског напретка председник Вучић је заслужио огромну подршку нашег народа, као уосталом и листа чији је носилац. Верујем да ће Србија и после 17. децембра уздигнутог чела корачати ка бољој будућности - каже Краљевчанка Ивона док улази у већ солидно попуњену дворану.

Г.Шљивић

 

У првим редовима овог спортског здања, испред бине, предвиђена су места за државне званичнике, партијске и челнике краљевачке и околних локалних самоуправа и друге госте.

Г.Шљивић

 

- Овај град је оживео последњих неколико година захваљујући председнику Вучићу! Стигле су фабрике, нова радна места, отворен је аеродром, гради се ауто пут...- поручује група млађих присталица СНС - Расту и плате и пензије, много је председник учинио за све нас!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (61)

PEVAČICA OTKRILA DA SU JOJ DIJAGNOSTIKOVANA DVA NEUROLOŠKA POREMEĆAJA: Znam da ima toliko ljudi koji prolaze kroz isto