ОРЛИЋ О НАПАДУ НА ПАЈКИЋА: Последица токсичног деловања осведочених генератора насиља и мржње

Novosti online

10. 06. 2023. у 20:29

ПОТПРЕДСЕДНИК Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић најоштрије је осудио напад, који се синоћ догодио, на државног секретара Лава Пајкића.

ОРЛИЋ О НАПАДУ НА ПАЈКИЋА: Последица токсичног деловања осведочених генератора насиља и мржње

Новости

- Говор мржње, агресија и насиље које непрекидно емитују представници бившег режима, показало се поново, воде право до физичког насиља. Последњи физички напад на Лава Пајкића, долази управо као последица овог токсичног деловања осведочених генератора насиља и мржње. Оних који су сопствене уличарске методе отимања за власт претворили у примитивно и деструктивно, уличарско обрачунавање са свима који не мисле исто као они. Нема никакве кривице, нити повода, који би објаснили срамни и кукавички напад ударцима са леђа на младог човека, сем чињенице да је препознат као бивши народни посланик и члан СНС. Као што нема оправдања за простачко псовање његове покојне мајке, упућене од стране политички острашћеног нападача безумника. Баш као што нема ни мрве простора за пресне лажи и срамну кампању негирања да овај случај има политичке мотиве: одале су их псовке упућене и на рачун председника Александра Вучића, потекле из истих прљавих уста, ношене истом бујицом обевиделог гнева и пустошеће мржње. Сви ударци и све увреде, пред очима више сведока, сручили су се на главу човека ком је на челу нацртана мета. Да све буде још неупоредиво горе, та је мета нацртана - колективно: свима који подржавају политику Александра Вучића, припадају СНС, или стоје уз своју државу данас. Нацртали су је политички бедници, подле кукавице и сирове силеџије, које кријући се иза маске "организатора протеста против насиља" заправо генеришу најодвратније насиље у нашем друштву - каже он.

Ако је ово та њихова најављена "радикализација", нека им буде јасно: да уплаше и поколебају пристојну и одговорну Србију неће успети - никад, наводи он.

- Она се пред најгорима не повлачи, неће да дозволи да право на живот и будућност људима у овој земљи прогута њихова безобална мржња, да нам Србију насиљем претворе у пустош, а међу народом разгоре сукоб до уништења. Узалуд сањате Мајдане као начин за долазак на власт. Није ваша жеља за пљачком вреднија од било чијег живота. У тај ваш мрак се не враћамо - никада више - поручио је Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (205)

ЂОКОВИЋ ДИГАО РУКЕ ОД ТЕНИСА, СВИ СУ ЗАПЛАКАЛИ, А ОНДА... Овај детаљ је променио историју спорта