ОН ВИШЕ НЕ МОЖЕ НИ ДА НАПРАВИ СКУП НИ У ШАБАЧКОМ СЕЛУ Маловић: Тешко револуцији коју предводи Небојса Зеленовић

Новости Онлајн

10. 06. 2023. у 17:42

БРАНИСЛАВ Маловић прокоментарисао је позив Небојше Зеленовића на радикализацију протеста.

ОН ВИШЕ НЕ МОЖЕ НИ ДА НАПРАВИ СКУП НИ У ШАБАЧКОМ СЕЛУ Маловић: Тешко револуцији коју предводи Небојса Зеленовић

фото В Митрић

Највећи губитник избора 2020. године и политичка пропалица  Небојша Зеленовић позива на радикализацију протеста у Београду.

То је исти онај Небојша Зеленовић који је издао споразум са народом и изашао на изборе у Шапцу мислећи како ће крађом гласова и тиме што ће успавати таблетама чланове бирачких одбора успети да победи на изборима. Изгубио је Небојша те изборе више него убедљиво као што је издао своје “саборце” мислећи да ће сачувати своје парче власти. И ко данас озбиљан верује овом несрећнику који себе назива политичарем а коме је једина мисија обилазак страних амбасада и рад против интереса земље Србије. Једино још себе ниси издао пропалице и знајући колика си кукавица последња си особа која себи може дати за право да позива народ на било какву радикализацију протеста.

У Шапцу је листа коју си подржао на парламентарним изборима 2022. године освојила 10.000 гласова мање него ти на локалним изборима 2020 године што је јасан доказ твог угледа у бирачком телу којим си дуго манипулисао и прави фијаско те тек чека 2024. године. Зато и бежиш од избора полтрону страних амбасада.

Тешко Србији у којој Небојша Зеленовић глуми Че Гевару. Тај више не може направити скуп ни у једном шабачком селу, а камоли водити протесте по Београду. О његовој храбрости да и не трошимо речи. Срце миша је оно по чему га људи одавно препознају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (30)

СЕДМИЦА ТРИ МИЛИОНА ЕВРА: Видите извучене бројеве - шестице веома издашне