ЂИЛАС НА АЕРОДРОМУ ПРЕТИО МИЛОВАНОВИЋУ ПРЕД ЋЕРКОМ: "Запамтићеш ме, нећу ти опростити што си говорио да сам насилник"

Novosti online

10. 06. 2023. у 14:55

ДРАГАН Ђилас, лидер Странке слободе и правде, претио је директору Српског телеграфа Саши Миловановићу који је био са ћерком. Инцидент се догодио на укрцавању на лет за Истанбул у суботу око 9.20 часова.

ЂИЛАС НА АЕРОДРОМУ ПРЕТИО МИЛОВАНОВИЋУ ПРЕД ЋЕРКОМ: Запамтићеш ме, нећу ти опростити што си говорио да сам насилник

Фото: Игор Маринковић

- Стајао сам са ћерком у реду за бординг, Драган Ђилас ми је пришао, дотакао по рамену и запретио: "Запамтићеш ме што си причао да сам насилник и да сам тукао таста пред дететом. То ти нећу опростити" - наводи Миловановић и истиче да је све то чула његова дванаестогодишња ћерка.

- Овај доказани политичар насилник није трепнуо док ми је претио пред дететом. На крају крајева, нисам ни очекивао да ће силеџија Драган Ђилас имати обзира да ми не прети пред ћерком, јер ако је могао да туче таста пред рођеним дететом, зашто би размишљао о мом - истиче Миловановић подсећајући на случај из 2014. године када је Ђилас најпре напао тадашњу супругу Иву, а потом ударио у главу и таста Бобана Пелевића.

(Република)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (82)

ИСПОВЕСТ СВЕДОКА КРВОПРОЛИЋА У БАЊСКОЈ: Бојана Мијаиловића полицајци тзв. Косова стрељали у шуми