ЈОВАНОВ УПИТАО "НОВУ": "Зашто сте брисали из текста име Бранка Маринковића? Од ових лешинара човек више не може ни да умре..."

Новости онлајн

10. 06. 2023. у 10:48

ПОРТАЛ Нова С, у власништву Драгана Шолака, пласирао је лажну вест о тајном састанку који је наводно одржан у Републичкој изборној комисији, а поводом ванредних парламентарних избора.

ЈОВАНОВ УПИТАО НОВУ: Зашто сте брисали из текста име Бранка Маринковића? Од ових лешинара човек више не може ни да умре...

Фото: Новости

Сумњу на веродостојност целе вести баца то што је тај портал међу онима који су били на састанку навео и особу која је преминула 2021. године - Бранка Маринковића, заменика секретара, који је премино 2021. године. 

Фото: Принтскрин

Миленко Јованов, шеф посланичке групе Српске напредне странке, коментарисао је овај скандал на свом Твитер профилу: 

- Сазнаје, Шолаков центар за агитацију и пропаганду @новарсонлине, да је одржан састанак са Бранком Маринковићем, који је преминуо децембра 2021. године. Лешинари, нељуди и аморални талог. 

Након што је јавност увидела сраман поступак "Нове С", са портала је избрисано ово име, а Јованов је упитао овај медиј зашто су склонили име: 

- Хеј,@новарсонлине! Зашто сте брисали из текста име Бранка Маринковића? Вест о његовом присуству састанку у РИК-у, коју сте јутрос објавили, је заиста ексклузива светских размера! - написао је Јованов и додао: 

- Најпрофесионалнији медиј у Васељени избацио из текста име покојног Маринковића. Извињења нигде. Ексклузивно су сазнали да покојник није могао да буде на састанку за који су објавили да се десио и да му је присуствовао. Лично! Од ових лешинара човек више не може ни да умре...

Јованов је у шаљивом тону наставио да коментарише овај непрофесионални испад "Нове С":

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (48)

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево кога још Хаг тражи осим Шешеља