"ТАЈНИ САСТАНАК У РИК": Нова С пише да је присуствовао човек који је умро 2021. године - нова бизарна лаж Шолакових медија

Novosti online

10. 06. 2023. у 09:49

ПОРТАЛ Нова С, у власништву Драгана Шолака, пласирао је лажну вест о тајном састанку који је наводно одржан у Републичкој изборној комисији, а поводом ванредних парламентарних избора.

ТАЈНИ САСТАНАК У РИК: Нова С пише да је присуствовао човек који је умро 2021. године - нова бизарна лаж Шолакових медија

Фоот: Р. Шегрт

Сумњу на веродостојност целе вести баца то што је тај портал међу онима који су били на састанку навео и особу која је преминула 2021. године.

"Председник Републичке изборне комисије Владимир Димитријевић одржао је јуче састанак са секретаром Срђаном Смиљанићем и замеником секретара Бранком Маринковићем, на којем се договарало о што бржој припреми терена за изборе у септембру", сазнање не Нове.

Фото: Принтскрин

На састанку који је одржан јуче, како пише овај Шолаков портал био је и Бранко Маринковић заменик секретара, који је премино 2021. године.

Дакле, поред тога што су изнели неистиниту информацију да је састанак одржан, они су написали да је мртав човек био на том састанку.

Фото: Принтскрин

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (59)

РИВАЛИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ! Новак Ђоковић запрепастио конкуренцију (ВИДЕО)