ВУЧЕВИЋ: Упућујем искрену подршку коалицији "За будућност Црне Горе"

Новости онлајн

08. 06. 2023. у 17:32

ПРЕДСЕДНИК Српске напредне странке Милош Вучевић пружио је подршку коалицији „За будућност Црне Горе“ на предстојећим парламентарним изборима у Црној Гори.

ВУЧЕВИЋ: Упућујем искрену подршку коалицији За будућност Црне Горе

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

"Упућујем искрену подршку коалицији „За будућност Црне Горе“ и нашим пријатељима Андрији Мандићу и Милану Кнежевићу на предстојећим парламентарним изборима у Црној Гори. 

Нова српска демократија и Демократска народна партија су странке српског народа и са Српском напредном странком деле исто мишљење у погледу интереса Срба ма где они живели и зато желим да истрају у остварењу пуних права.  

Посебно треба истаћи да овај политички савез има веома јасне ставове око бољих односа Црне Горе са Србијом, али и са целим регионом, као и око статуса Косова и Метохије, чиме поштују територијални интегритет Републике Србије. Сасвим се саосећају са својим сународницима ван Црне Горе и то је за свако поштовање.

Верујем да ће ЗБЦГ освојити веома добар резултат и омогућити Србима да кроз извршну власт, коначно, помогну Црној Гори на стази привредног и друштвеног развоја. Дубоко сам убеђен да ће то Црној Гори донети политичку стабилност, а грађанима те земље бољи и квалитетнији живот, поручио је председник Српске напредне странке Милош Вучевић", навео је Вучевић у саопштењу. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

СУЗАН Даубнер, чувена немачка телевизијска водитељка Дневника на АРД телевизији и особа која већ 24 године презентује вести, доживела је у среду тежак напад смејања усред живог програма.

30. 09. 2023. у 18:05

Коментари (29)

СВЕ ЈЕ БЛИЖЕ: Када се прелази на ЗИМСКО рачунање времена - те ноћи спаваћемо сат дуже