УВРЕДЕ У СКУПШТИНИ: Миливојевић Невену Ђурић упоредио са порно глумицом

Новости онлајн

08. 06. 2023. у 15:36

НАРОДНА посланица Дубравка Филиповски огласила се поводом понашања посланика Демократске странке Срђана Миливојевића, који је на сраман начин увредио посланицу Српске напредне странке Невену Ђурић.

УВРЕДЕ У СКУПШТИНИ: Миливојевић Невену Ђурић упоредио са порно глумицом

Фото: Принтскрин РТС

"Народни посланик Срђан Миливојевић злоупотребио је данас своје обраћање у Скупштини Србије и увредио колегиницу Невену Ђурић упоредивши је са порно глумицом Ћићолином.

Срђан Миливојевић је недоличним понашањем, мизогиним и сексистичким изјавама увредио све жене и прекршио Закон о родној равноправности, Закон против дискриминације и Етички кодекс.

Нажалост, недопустива комуникација постаје уобичајена пракса коју колеге и колегинице из опозиције подразумевају и толеришу.

Срамно је да се Скупштина Србије користи за злоупотребу страшне трагедије у ОШ Владислав Рибникар и Младеновцу, подстицање насиља и да народни посланици из опозиције уместо смиривања тензија у друштву постају директни генератори насиља, навела је Филиповски. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (42)

САД ТО НЕ ЈЕДЕ: Дијана открила који је омиљени Нолетов слаткиш из детињства (РЕЦЕПТ)