МИЛИЦА НИКОЛИЋ: "Странци мобилисали све лешинаре из опозиције"

Новости онлине

08. 06. 2023. у 11:06

МИЛИЦА Николић, члан Председништва Српске напредне странке, огласила се саопштењем након изјава које је председник странке Заједно за Србију Небојша Зеленовић дао о председнику Александру Вучићу.

МИЛИЦА НИКОЛИЋ: Странци мобилисали све лешинаре из опозиције

Фото: СНС

Саопштење Милице Николић преносимо у целости:

Нико и никакве “мрачњаке” не мобилише, али су зато странци мобилисали све лешинаре, из опозиције, у нашој земљи. Неки лешинари се хране гуштерима, неки инсектима, а ови најцрњи, попут Зеленовића, трагедијама. Радост коју свака трагедија изазове у њима, јер је виде као шансу за политички поен, што је и признао један од њихових идеолога, толико је морбидна да се увек питамо постоји ли дно њиховог дна или је оно изнова све дубље.

И у свакој трагедији, сваком тешком тренутку за Србију, они виде шансу да додатно земљу ударе, да истакну једини захтев који њих занима, а то је долазак на власт, без избора, односно смена Вучића.

Тако и ова шабачка лоповчина запомаже у нади да ће моћи поново да покаже своје лоповско умеће и да опљачка и искида, некада Шабац, а сада целу Србију.

Ова лопина која у бедној одбрани својих страних газди, каже да ми “булазнимо”. А само пре неколико дана смо могли да видимо како бараба, спроводећи антисрпску агенду, напада чак и СПЦ.

И једини њихов захтев, а то је смена Вучића, значи да Србија стане. То они траже! Да стане и да могу комотно да је оглођу!

А о озбиљности и одговорности довољно говори то што мисли да би се питање КиМ решило тако што би Албанцима нудио јагоде.

Данас посебно цвиле, и он, а и сви остали, зато што су чули колико је данас Србија економски снажна. Зато што не могу да поднесу то што ће наши пензионери до краја године имати увећање пензија око 16%, наши просветни радници, медицинске сестре и техничари такође увећање зарада. Цвиле зато што ће свака мајка за своје дете до 16. године, у септембру добити по 10.000 динара. Цвиле зато што је озбиљним мерама, а пре свега предајом оружја, држава предузела све да се трагедије које су се десиле почетком маја, никада више не понове. Цвиле, зато што се у овој држави питају грађани Србије, а не Виола или неки други странци.

А тако снажном је учинио управо Александар Вучић и тако снажну је чува! Чува и не да, да је лопови попут Зеленовића и осталих из бившег режима униште, да је глођу и кидају лешинарски, баш овако како лешинаре и над сандуцима мртве деце.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (29)

ШЕШЕЉ О ВУЧИЋЕВОМ ГОВОРУ У ЊУЈОРКУ: Рекао је све што је требало да каже