ЛИЦЕМЕРЈЕ НЕМАЊЕ ШАРОВИЋА: Потплаћивао радника за социјални рад како би писао извештај у његову корист

Novosti online

07. 06. 2023. у 10:43

КАДА се налазите у статусу политиканта какав је Шаровић, поставља се питање да ли су овакви наступи нека врста приватне фрустрације којом Шаровић прикрива своје неостварене политичке снове, или је на платној листи Драгана Шолака, с обзиром на то да редовно допуњује програм његових медија такмичећи се ко ће већу штету нанети Србији, рекла је Сандра Божић, члан Председништва Српске напредне странке.

ЛИЦЕМЕРЈЕ НЕМАЊЕ ШАРОВИЋА: Потплаћивао радника за социјални рад како би писао извештај у његову корист

Фото: Танјуг

Лицемерно је када Немања Шаровић има образ да говори о родитељству. Ради се о човеку који је потплаћивао радника за социјални рад како би писао извештај у његову корист, док је уједно одбијао да рођеном детету да сагласност за операцију због правног спора са женом. Очигледно је да се овде ради о најгорем могућем нападу на породицу Александра Вучића, у жељи да се заради који лични политички поен.

Када се налазите у статусу политиканта какав је Шаровић, поставља се питање да ли су овакви наступи нека врста приватне фрустрације којом Шаровић прикрива своје неостварене политичке снове, или је на платној листи Драгана Шолака, с обзиром на то да редовно допуњује програм његових медија такмичећи се ко ће већу штету нанети Србији.

Његов интегритет и лојалност су били отворено питање и у његовој претходној политичкој партији, а у садашњој може да одахне јер дефинитивно учествује у "one man show", дакле нема конкуренцију.

Следећи пут пре него што покуша да нападима на породицу Александра Вучића заради који политички поен, позивам Шаровића да се не устручава и да слободно искаже своје скривене склоности које и даље чуче у орману за које ја лично имам разумевања, али скривање истих код њега очигледно производе озбиљне фрустрације.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (6)

ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ ИСКРЕНА: Не могу да тврдим да смо ми пример успешног брака