ХАЈКА НА НЕЛЕТА: Настављени напади на Карајлића - трпи вербално насиље од оних који се представљају као борци против насиља

Novosti online

05. 06. 2023. у 22:47

УМЕТНИК Ненад Јанковић, познатији као др Неле Карајлић, већ два дана је мета напада због изјаве да га неко тешко може уверити да је стравична трагедија у Београду повезана са тренутном влашћу. Неле је, такође, рекао да су избори једини ненасилан начин да се дође на власт.

ХАЈКА НА НЕЛЕТА: Настављени напади на Карајлића - трпи вербално насиље од оних који се представљају као борци против насиља

Фото Д. Миловановић

Неле је рекао да му се оно што се догодило у школи "Владислав Рибникар" више личи на филм "Терминатор".

Уследио је низ увреда на рачун уметника. Права хајка је покренута јер је Неле Карајлић само рекао оно што заиста мисли.

- Сарајевска неморална хуља, са адресом у Београду, Неле Карајлић, данас је у емисији "НУ 2" на ХРТ-у, ослободио "Вучићеву власт" и "ријалити програме", од било какве одговорности за стравичне злочине у Србији , окрививши "Терминатора" и "Холивуд" ... за крај је расписао и изборе! - поручио је један твитераш.

Не само што се ради о хајци, већ су многи коментари и вулгарни, те представљају право вербално насиље од оних који покушавају да се представе као борци против насиља.

Foto: Tviter

Foto: Tviter

Foto: Tviter

Foto: Tviter

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (138)

НЕДАВНО СЕ КРСТИО, А САД... Оженио се Роналдо -  и то ким! (ФОТО)