ЗАПЕТЉАЛА СЕ ПРОЗАПАДНА ОПОЗИЦИЈА: Прво тврдили да је Вучић "подметнуо провокатора", уследиле нове лажи кад је прва раскринкана

Novosti online

05. 06. 2023. у 22:05

ОСНВИАЧИ агенције за производњу кинематографских дела „Алтернатива“ Бошко Савковић ухапшен је јер је на протесту опозиције носио обешену лутку са ликом председника Србије Александра Вучића. Наравно, одмах су део опозиције, њихови ботови на друштвеним мрежама и медији блиски опозицији оптужили Вучића да је „подметнуо“ провокатора са обешеном лутком, а истина је далеко од тога.

ЗАПЕТЉАЛА СЕ ПРОЗАПАДНА ОПОЗИЦИЈА: Прво тврдили да је Вучић подметнуо провокатора, уследиле нове лажи кад је прва раскринкана

Принтскрин

Опозициони медији представљају га као угледног редитеља и радо га зову у госте. Будући да је Савковић осведочени критичар председника Србије, намеће се логично питање – како га је онда Вучић „подметнуо“?

У "Данасу" осванула је насловна страна са срамним насловом "Правници: Ношење лутке Вучића није кривично дело!". 

Прво су рекли да је Вучић "подметнуо некога на митинг с лутком и вешалима" и тражили су да буде ухапшен, а онда држава пронађе кривца и ухапси га и испостави се да је он Вучићев љути противник и онда креће спиновање да "није кривично дело позивати на убиство председника". 

"Борба против насиља" прозападне опозиције своди се на насиље, а њихова гласила само преносе наратив мржње и позивају на убиство и рушење Вучића - јер за њих закон очигледно не постоји. Могу и да вређају и да прете и да нападају. Све им је допуштено. 

Овог пута је све јасно: Сами пали, сами се убили!

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (77)

ПАДА ОДЛУКА! Може ли Новак Ђоковић да престигне Роџера Федерера и Рафаела Надала?