"ДОКЛЕ ВИШЕ БЕЗОБЗИРНИХ ЛАЖИ?" Брнабићева одговорила Мариники: Када говорите да неко хоће да оштети државу, ви извесно полазите од себе

Novosti online

05. 06. 2023. у 13:15

ПРЕМИЈЕРКА Ана Брнабић одговорила је потпредседници Странке слободе и правде Мариники Тепић.

ДОКЛЕ ВИШЕ БЕЗОБЗИРНИХ ЛАЖИ? Брнабићева одговорила Мариники: Када говорите да неко хоће да оштети државу, ви извесно полазите од себе

Фото: Принтскрин

- Госпођо Тепић, докле више безобзирних, очигледних лажи? Већ сам два пута јавно ово демантовала - још 30. и 31. маја. Молим Вас, престаните да лажете - па није то политика. О томе како сте ви водили рачуна о националним ресурсима, а како ми, најбоље говори пример. НИС који сте продали (дакле, читаву нафтну индустрију РС) за 400 мил. евра, док смо ми аеродром Никола Тесла дали у концесију (дакле, и даље је власништво РС) за преко 1,2 млрд евра. То је разлика међу нама, и разлика у нашем односу према националној имовини - објавила је премијерка на Твитеру.

- Да не помињем да су у ваше време отуђена сва водоизворишта (ресурси пијаће воде прешли у руке странаца), а богами, у Београду, и сви биоскопи који су тада угашени. Када говорите о томе да неко хоће нешто да прода и отуђи, да оштети државу, ви извесно полазите од себе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (36)

ШОК! УКИДА СЕ ЛИГА ШАМПИОНА?! Заборавите фудбал који сте знали - УЕФА се спрема на радикалан потез