СИНИША МАЛИ: Наводно се боре против насиља, а упућују најјезивије поруке председнику Вучићу

Novosti online

04. 06. 2023. у 17:48

МИНИСТАР Синиша Мали је поручио насилницима из опозиције да су њихови мотиви за протест лажни.

СИНИША МАЛИ: Наводно се боре против насиља, а упућују најјезивије поруке председнику Вучићу

Фото: РТС Принтскрин

Он је на свом инстаграм налогу написао:

Када они који се наводно боре против насиља, упућују најјезивије поруке председнику Србије Александру Вучићу @buducnostsrbijeav, онда вам је јасно да су њихови мотиви лажни, а понашање лицемерно.

Зато још једном упућујем пуну подршку Александру Вучићу, који свакодневно трпи најстрашније увреде и претње од оних који се наводно боре за бољу Србију. Поручујем им - за бољу Србију се борите радом и резултатима, новим радним местима, јачом економијом. То ствара бољу земљу и то је оно за шта се бори Александар Вучић. То је човек који не зна за страх и који ће се борити до краја, а у томе има моју безрезервну подршку!

Он је на свом Када они који се наводно боре против насиља, упућују најјезивије поруке председнику Србије Александру Вучићу @buducnostsrbijeav, онда вам је јасно да су њихови мотиви лажни, а понашање лицемерно. Зато још једном упућујем пуну подршку Александру Вучићу, који свакодневно трпи најстрашније увреде и претње од оних који се наводно боре за бољу Србију. Поручујем им - за бољу Србију се борите радом и резултатима, новим радним местима, јачом економијом. То ствара бољу земљу и то је оно за шта се бори Александар Вучић. То је човек који не зна за страх и који ће се борити до краја, а у томе има моју безрезервну подршку!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (9)

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу