"ГЛАВНИ ВАЗАЛ СВИХ СТРАНИХ АМБАСАДА" Петковић: Јеремић у познатом слугијанском маниру напада председника Вучића (ФОТО)

Новости онлине

04. 06. 2023. у 13:24

ЧЛАН Председништва СНС Петар Петковић одговорио је Вуку Јеремићу поводом оптужби на рачун председника Србије Александра Вучића.

ГЛАВНИ ВАЗАЛ СВИХ СТРАНИХ АМБАСАДА Петковић: Јеремић у познатом слугијанском маниру напада председника Вучића (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Главни вазал свих страних амбасада преко којих је покушавао да се докопа власти, Вук Јеремић у познатом слугијанском маниру напада председника Александра Вучића који се даноноћно бори за интересе српског народа на Косову и Метохији.

Јеремић, који је помогао да се на тацни испоручи такозвана независност Косова, који је помогао да се преговори о КиМ изместе из УН у ЕУ, коме је лично уживање на рачун грађана Србије било увек на првом месту нема ни трунке морала ни кредибилитета да за своја непочинства оптужује Вучића.

Никада Александар Вучић неће признати једнострано проглашену независност Косова коју су за Јеремићевог вакта “успешно” издејстововали, нити ће се борити празним речима, већ интересе Срба на КиМ у овом осетљивом тренутку брани активном дипломатијом и одлучним корацима, уз припритет очување мира, али ћемо знати да сачувамо свој народ ако неко пређе црвене линије.

Нема сумње да ће и за ове своје “услуге” Јеремић добити нове похвале из Приштине, док ће Вучића увек и једино подржавати српски народ - навео је у саоштењу Петковић.

БОНУС ВИДЕО: УДАРАЛИ ЧОВЕКА КАИШЕМ - Десничари направили инцидент на протесту

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (15)

НИКОЛА ЈОКИЋ ПРОГОВОРИО О РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ! Најпре о Мундобаскету, а онда и главна тема: Олимпијске игре Париз 2024!