ЈЕ Л' ХОЋЕ ДА ШОЛАКУ ДА ДАМО МАЛО ПАРА, ДА НАМИРИ СВОЈ ДУГ?! Вучић о захтеву опозиције око РЕМ

Novosti online

04. 06. 2023. у 12:37

ГОВОРЕЋИ о захтевима са политичких протеста, председник Србије Александар Вучић подсећа да је Ружић поднео оставку, да ће од ове недеље ријалити на ТВ Пинк бити угашен, и да му трећи захтев око РЕМ-а није најјаснији.

ЈЕ Л ХОЋЕ ДА ШОЛАКУ ДА ДАМО МАЛО ПАРА, ДА НАМИРИ СВОЈ ДУГ?! Вучић о захтеву опозиције око РЕМ

Фото: Профимедиа

- Да ли хоће да Шолак води РЕМ, или Миливојевић или Алексић. Понављач, а факултет је видео само када је пролазио трамвајем. Ајде да разговарамо, можда и они могу да буду у РЕМ. Шолаку да дамо мало пара, да намири свој дуг. Шта сте мислили, да ће мој дух да сломе, зато што ми прете убиством - рекао је Вучић и додао:

- Насекирали мог сина, па је граматички погрешио када је одговарао на то. Не може да трпи када му оцу прете убиством. Двеста пута дневно то читам и гледам. Ајде обавите то, олакшајте ми мало. Ако хоће неко да разговара, може. Али мора да се чује њихова страна, али и наша страна - каже Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (70)

ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ ИСКРЕНА: Не могу да тврдим да смо ми пример успешног брака