"ЗАЈЕДНО И УЈЕДИЊЕНИ ПОБЕДИЋЕМО СВЕ ИЗАЗОВЕ": Вучић се обратио грађанима са терасе Председништва - "Позивам људе да наставимо да радимо"

Новости онлине

04. 06. 2023. у 09:37

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се јутрос грађанима видео поруком са терасе Председништва.

ЗАЈЕДНО И УЈЕДИЊЕНИ ПОБЕДИЋЕМО СВЕ ИЗАЗОВЕ: Вучић се обратио грађанима са терасе Председништва - Позивам људе да наставимо да радимо

Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav

- Поштовани грађани, сада је 8.30 минута, на тераси Председништва Србије сам, једној од најлепших у Београду и целој нашој земљи, рекао бих. Намерно сам овде стао да би могли да видите прелепи Београд на води, ово величанствено место које смо заједнички изградили, упркос свим тешкоћама, упркос свим отпорима, упркос свим притисцима, Јер када смо били уједињени у жељи да гурамо напред ствари, да радимо вредно, онда смо успели да направимо велике ствари - рекао је председник и наставио:

- Зато позивам људе да наставимо да радимо јер Србија се налази у тешкој ситуацији геополитичкој, огромни су притисци око Косова и Метохије и они ће се наставити и не руше неки споља Србију због Вучића, већ руше неког Вучића због Србије, зато што је за њих важно да Србија буде што је могуће слабија. Ми морамо да радимо да Србија буде јача, да Србија буде снажнија и зато ћу наредних дана наставити са посетама различитим општинама и окрузима у нашој земљи, да разговарам са грађанима, а овде у Председништву, макар и на овој тераси кад дође лепше време већ од наредне недеље, поново ћу да примам грађане наше земље, да чујем њихове муке, да чујем њихове проблеме и да покушавамо да радимо још снажније и да све проблеме заједнички решавамо. Живела Србија - поручио је председник Вучић у видео поруци.

У опису овог видеа написао је:

- Рад, рад и посвећеност помоћиће нам да превазиђемо све тешкоће. Не руше они споља мене, већ Србију. Заједно и уједињени победићемо све изазове!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (131)

ШОК! УКИДА СЕ ЛИГА ШАМПИОНА?! Заборавите фудбал који сте знали - УЕФА се спрема на радикалан потез