ЋЕРКА ПРЕМИНУЛОГ РАДНИКА ИЗ ВРШЦА: Ивановићу, срам те било!

Novosti online

03. 06. 2023. у 15:40

САЊА Радомир, ћерка преминулог радника Предрага Максимовића, којег је крајем новембра 2016. године колега прегазио виљушкаром у Вршцу, револтирана је била шалом Ивана Ивановића коју је изговорио у својој емисији.

ЋЕРКА ПРЕМИНУЛОГ РАДНИКА ИЗ ВРШЦА: Ивановићу, срам те било!

Printskrin TV Prva

- Радник убио колегу виљушкаром. Е, док се Шваба, Енглез и Американац убијају рукама, ми лепо виљушкаром - боц! Па ти види. Господа људи - гласио је од речи до речи коментар водитеља, након чега је публика праснула у смех и аплаудирала.

- Сељачина Иван Ивановић се спрда са несрећним случајем. Уопште није смешно, пикинезеру, али добио си аплауз. Браво! - написала је Сања и потписала се као "ћерка настрадалог".

- Неком смех, неком аплауз, а неком сузе. Након ове изјаве су њени пријатељи оштро осудили Ивановићеву изјаву.

Многи породични пријатељи саветовали су Сању да тужи водитеља због свега што је рекао у емисији.

- И хоћу. Претерано је и неукусно врло - поручила је ћерка настрадалог радника, очигледно спремна да правду потражи на суду.

Како би чули другу страну и шта о свему овоме мисли Иван Ивановић, новинари су кратко позвали Ивановића, али им је он само кратко поручио:

- Немам коментар.

- Веома нас је повредило, мој отац није био позната личност, а и да јесте, то није начин да се са тим шали - рекла је за "Блиц" ћерка преминулог радника.

Подсећања ради, Предраг Максимовић је погинуо у 51. години када га је у кругу фабрике у Вршцу виљушкаром прегазио колега М. З. док су чистили простор око фабрике. Предраг се сам понудио да помогне колеги и придржи му картоне да се не би разлетели, јер је дувао јак ветар. Тада га је изненада закачио крампон од точка виљушкара, оборио га и прегазио. Максимовић је након несреће био жив, али је преминуо на путу за Ургентни центар у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

Новак Ђоковић доказао је свима више пута да је најбољи тенисер свих времена. Док појединци покушавају све то да умање и да убаце и Роџера Федерера у ту трку, српски ас наставља да доминира. Сада је један податак показао колико је он испред свих, а то се никако неће допасти Рафаелу Надалу и Карлосу Алкаразу.

04. 10. 2023. у 08:51

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (53)

ЖИКА ИМА ОГРОМНУ ПЕНЗИЈУ: Службеник три пута проверавао - није могао да верује када је видео бројку