КРИЈУ СЕ ИЗА ГЛУМАЦА: Зашто организатори протеста не смеју да се обрате окупљенима

Novosti online

03. 06. 2023. у 10:35

ОРГАНИЗАТОРИ протеста "Србија против насиља" не усуђују се да се обрате окупљенима. Организатори протеста који се крију иза глумаца су Мирослав Алексић, Срђан Миливојевић, Мариника Тепић, Небојша Зеленовић и Биљана Ђорђевић.

КРИЈУ СЕ ИЗА ГЛУМАЦА: Зашто организатори протеста не смеју да се обрате окупљенима

Фото: Танјуг

Као што је председник Србије Александар Вучић синоћ говорио у емисији "Прва тема", организатори протеста потурају глумце да говоре уместо њих.

- Они ће да пуштају и глумце на протестима, све ће да пуштају, пошто знају да ће народ да их извижди - казао је он.

Просто је невероватно да ови политичари немају шта да кажу народу. Готово је извесно да су одлучили да остану владари из сенке, можда на савет својих западних финансијера. Сетимо се како је Александар Јовановић Ћута Марини Видојевић, чланици "Не давимо Београд" суфлирао све време током обраћања. Иначе, Ћута воли да се буса у прса као велики јунак, али тада се сакрио иза једне жене.

Опозиционари су на првом скупу носили транспарент "Србија против насиља". 

Али, онда су одлучили да то препусте другима, како би се сакрили иза народа.

Политичари опозиције генерално лоше пролазе на оваквим скуповима. Тако се Саво Манојловић тукао са једним човеком из масе, а Срђан Миливојевић је одбио да одговори на питање једног човека - да ли је то његов протест или народни.

Сергеј Трифуновић 2020. године нападнут је током протеста испред Скупштине, лидер ССП Драган Ђилас извиждан је 2021. године, а Вук Јеремић је 2020. године извиждан и отеран са скупштинских степеница.

Не само што ће се сакрити иза других, већ ће се сакрити иза Драгана Бјелорлића. Пре две године, у бару нишког хотела, Бјелогрлић напао и претукао редитеља Предрага Гагу Антонијевића.

Све се догодило током филмског фестивала у Нишу, на којем су гости били и Бјелогрлић и Антонијевић. Око четири ујутру, 23. августа 2021, у бару хотела „Амбасадор“ Бјелогрлић је без икакве најаве пришао столу за којим је био Антонијевић и почео да га удара. Претходно, глумац је седео за другим столом, удаљеним неколико метара. Нападу није претходила никаква свађа те вечери.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (45)

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево кога још Хаг тражи осим Шешеља