НЕЋЕ БИТИ ПРЕЛАЗНЕ ВЛАДЕ ДОК САМ ЖИВ Председник Вучић: Ако опозиција хоће изборе, добиће их, али они то не желе

Новости онлине

02. 06. 2023. у 22:07

ПРЕДСЕДНИК Републике Србије Александар Вучић каже да је довољно да опозиција само каже да тражи изборе, и да ће их добити.

НЕЋЕ БИТИ ПРЕЛАЗНЕ ВЛАДЕ ДОК САМ ЖИВ Председник Вучић: Ако опозиција хоће изборе, добиће их, али они то не желе

Фото: Принтскрин

- Они неће изборе, знају они добро то. Ја разумем све фрустрације, у потпуности. Али прелазне владе неће бити док сам жив. И то није питање ароганције ни бахатости. Једино да ми се нешто деси са здрављем, или да ме убију. Тада могу да праве прелазну владу. Ја сувише волим Србију да би овакви дошли на власт без народне воље. Ја знам шта је држава и влада да бисмо се са тим играли. Ко би одлучио ко улази у прелазну Владу. Неко, ко је смислио да може. Ви разумете да када формирате ту владу та земља је разорена. Тим министрима нико не може ништа, баве се само својом промоцијом због избора, а директно страни фактор управља владом. То се десило и 2000. године, после преврата, тада је земља разорена. Ја отворено кажем, никада то нећу прихватити. Може Ана Брнабић да каже да подноси оставку, никада нећу дати мандат некоме ко ће да формира прелазну владу. То је моја инокосна одлука у складу са Уставом - рекао је он.

Вучић додаје да једино што је исплативо опозицији је да га убију.

- Нека народ зна да је то решење да добију прелазну владу. Да ме убијете, никаква срамота. Можда срамота за оне који би то урадили. Кажу говеда и овце, које јуре по Сави и Дунаву сваки дан. Што не бисте убили говедо или овцу. Избори - кад год хоће. Они су увек могућност за излазак из кризе. Хвале се Нова С и Н1 да су најгледанији. Па шта је проблем. Онај стручњак што формира владе је чешће био на РТС него ја. Чим формирамо покрет за Србију, идемо и ми да протестујемо испред РТС, озбиљан сам кад то кажем - каже председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (193)

СЕДАМДЕСЕТ ПОСТО СИРОВА ХРАНА Јелена Ђоковић: Постала веган из страха од болести, а то је најгори разлог