"УХАПШЕНИ ДОК СУ МИРНО ПРОТЕСТОВАЛИ": Адвокат о новим доказима који показују да Обреновић и Петровић нису учествовали у нередима (ВИДЕО)

Novosti online

02. 06. 2023. у 11:53

АДВОКАТ Предраг Миљковић, бранилац Душана Обреновића, реаговао је након што су се у јавности појавили нови докази који показују да су Радош Петровић и његов клијент Обреновић ухапшени пре избијања сукоба у Звечану.

УХАПШЕНИ ДОК СУ МИРНО ПРОТЕСТОВАЛИ: Адвокат о новим доказима који показују да Обреновић и Петровић нису учествовали у нередима (ВИДЕО)

Фото: Радио КиМ

Наиме, екипа Радија КиМ снимила је у понедељак, 29. маја, у поподневним сатима непосредно пре избијања нереда у Звечану, да су Радош Петровић и Душан Обреновић "нестали" иза кордона КФОР-а пре инцидента, па је јасно да у њему нису учествовали, нити су могли да нападну било кога, пошто су претходно - приведени.

Адвокат Миљковић истакао је да је овај материјал од непроцењивог значаја.

- Са њих се најбоље види тачан моменат њиховог лишавања слободе. И Душан Обреновић и Радош Петровић су лишени слободе од стране КФОР-а, са земље између 15.30 и 16 часова и сви смо то видели, а не како се то наводи од стране полиције у 23.30 - појашњава адвокат.

Додаје и то да су они били ухапшени док су мирно протестовали и седели на земљи.

Како каже, посетио је Душана Обреновића који је сада психички стабилније, али је уплашен.

- Бринем се за његову безбедност, захтевао сам његов трансфер у затвор у Митровици. Плашим се да су се тензије пренеле на затворску популацију у Гњилану и врло лако може доћи до проблема - закључио је Миљковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

У СЕЛО Бањска, у општини Звечан, ни јутрос се не може ући ни изаћи. Сви прилази су блокирани јаким полицијским снагама, а још увек није познато када ће бити одблокирани.

25. 09. 2023. у 09:43

ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ: Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

"ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ": Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

Јавност у Хрватској још је згрожена вешћу да је њихов прослављени рукометаш Денис Бунтић крвнички претукао супругу, а још је шокантнија вест да је он пуштен из притвора уз забрану приласка супрузи.

25. 09. 2023. у 10:10

Коментари (43)

НЕМА ОПРАВДАЊА ЗА ОНО ШТО СТЕ УРАДИЛИ СРБИЈИ! Новак Ђоковић загрмео, ове речи ће цео свет да чује (ВИДЕО)