БОЖИЋ: Алексић мисли да је Србија прћија његовог криминалног удружења

Novosti online

02. 06. 2023. у 10:28

СЕЦИКЕСА из Трстеника Мирослав Алексић се прилично занео и помислио да је Србија прћија његовог криминалног удружења, изјавила је Сандра Божић, чланица Председништва Српске напредне странке.

БОЖИЋ: Алексић мисли да је Србија прћија његовог криминалног удружења

Фото: СНС

 - Да га подсетим да када су он и његова булумента имали прилику да кадрирају Србијом резултати су били: отпуштање пола милиона људи, опустошена каса, проглашена независност тзв. Косова, срамна реформа судства и још много тога што народ изузетно добро памти. Ако ни због чега другог, онда само због тога не бих се усудила да на месту Микија Алексића коментаришем политичка дешавања уопште. Заправо, чињеница да се после пљачке општине Трстеник и пустошења Србије од стране његовог шефа Вука Јеремића и даље бави политиком показује једну врсту бахатости коју може да има једино човек без трунке срама. Посилни Вука Јеремића мало је пермутовао улоге и омашио време, па би по нечијем диктату да кадрира Владом Србије. На његову жалост та времена су прошла, а народ је на изборима јасно рекао да има поверење у СНС и Александра Вучића - изјавила је Божићева.

- Видели смо и на који начин је  кадрирао општином Трстеник када је пола фамилије ангажовао на пословима који су служили као параван за пљачку народних пара. Зато сам и више него сигурна да он ни за живу главу не би дао свог таста с којим је намештао тендере својим пријатељима и родбини, извлачећи енормне количине новца. Очигледно да ни тад није научио лекцију, с обзиром на то да су га суграђани наглавачке избацили из општине, па би сада да се опроба на некој вишој позицији. Како ми изгледа то се неће десити ни помоћу прелазне Владе, а још мање на изборима јер му је народ показао да му је место уз скуте Вука Јеремића којег данас јуре широм света због малверзација и белосветских марифетлука - додаје она.

- Верујем такође да Вука Јеремића није лако надмашити по количини отетих пара и шемама кроз које је умешан у корупцију широм света. Међутим, Алексић ће остати само локална сецикеса у његовој сенци јер је мала Србија за две лопине као што што је Алексић и његов феудалац Јеремић - закључује Божићева.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (49)

НИЈЕ МОГАО ВИШЕ ДА ЋУТИ: Огласио се Новак Ђоковић због убиства Срба на Косову