ТЕРЗИЋ: "Умислио Здравко Понош да без избора дође на власт"

Новости онлине

31. 05. 2023. у 19:41

ЧЛАН Председништва Српске напредне странке, Милош Терзић, одговорио је лидеру Покрета Србија центар, Здравку Поношу, због његове лажне бриге о безбедности и борбе против насиља у Србији.

ТЕРЗИЋ: Умислио Здравко Понош да без избора дође на власт

Фото: Српска напредна странка

- Очекује Здравко Понош подршку отуђених центара моћи, како би путем уличне револуције на НАТО тенку дошао на власт. Зна народ да је дезертирао из родног Книна и оставио своје земљаке, како би се за паре продао странцима.

Умислио је да без избора дође на власт, јер то је једина идеологија познатих рушитеља и уништитеља и наше војске и Србије, а све што је НАТО генерал изборио су станови и гараже у Београду.

Данас говори о безбедности и насиљу, очигледно убеђен да се грађани не сећају да су највећи генератори насиља у Србији управо били Понош и тзв. аутошовинистичка елита жуте хунте.

Ако они пате од политичке амнезије, народ не пати и врло добро памти да је у њихово време убијен службеник Ресора државне безбедности Момир Гавриловић и то после састанка који је одржан у згради Владе Србије, где је указивао на коруптивне афере припадника бившег лоповског режима.

Да грађани знају, у питању су најгори лицемери који су после уличне револуције потпомогнути страним обавештајним службама до главе ошишали малолетну ћерку Милована Бојића, само зато што јој је отац имао другачије политичке ставове. То је био њихов начин доласка на власт, а како је било тада тако је и данас. Матрица је иста, а богами и актери.

Наравно насиље које Курти спроводи над голоруким српским народом га не занима, јер га је за српске националне вредности и животе наше деце на КиМ увек било баш брига. То су за елитисту попут Поноша грађани трећег реда. Ипак грађани Србије и наш народ на КиМ знају да каквим политикантима имамо посла, те овај пут отимање власти без избора могу само да сањају.

За разлику од њих ми напредњаци смо успели да докажемо да смо способни да решавамо највеће проблеме у свим сферама друштвеног живота и да се суочимо успешно са свим изазовима. Тако ће бити и овај пут, јер је на челу Србије државник попут Александра Вучића - навео је Терзић.

БОНУС ВИДЕО: СРБИ ИСПРЕД ОПШТИНЕ ЛЕПОСАВИЋ - Вијоре се тробојке - слушају се патриотске песме

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (40)

НАГРАДА ТРИ МИЛИОНА ЕВРА: Видите који бројеви су извучени у 76. колу игре Лото