САНДРА БОЖИЋ: Да ли неко зна где је Јеремић?

Novosti online

30. 05. 2023. у 21:36

ЧЛАН Председништва СНС Сандра Божић каже да лидер Народне странке Вук Јермеић "потура којекакве пудлице да рециклирају његове старе спинове".

САНДРА БОЖИЋ: Да ли неко зна где је Јеремић?

Фото приватна архива

Њено саопштење преносимо у целости:

Да ли неко зна где је Јеремић?

Оптужбе за међународни криминал и корупцију на његов рачун су очигледно ушле у финалну фазу, па је миш потражио најмању рупу да се сакрије.

А потура нам којекакве пудлице да рециклирају његове старе спинове.

Да се никада не заборави, то су исти они који су поставили највише стандарде у пљачкању Србије и распродаји српског народа на КиМ, а данас су се окупили под плаштом тобоже “народне странке” како би покушали да доврше урушавање Србије које су започели. Међутим, морају да знају да су тај исти народ пљачкали, лагали и крали годинама и да исти тај народ добро памти Вука Јеремића који се осмехује са насловница шиптарских медија у знак захвалности за продају Косова и Метохије зарад  политичког ћара. У томе лежи одговор на питање подршке на нивоу статистичке грешке Јеремићу и његовим сателитима. Ако би постојала медаља за најбољег светског преваранта, Јеремић би освојио прво место без икакве конкуренције, а око себе је окупио екипу сличних сецикеса који ће за коју девизу причати све најгоре о Србији и њеном председнику без икакве задршке. Таквим људима је новац једина мерна јединица у томе колике ће гадости изности и каквим ће се лажима служити не би ли се дочепали државне касе која је никад пунија захваљујући одговорној политици коју води СНС и председник Србије Александар Вучић. Јеремићевој болументи је највећи градитељски подухват био постављање “царинских” контејнера на административном прелазу, па га то ваљда и квалификује да говори о томе на који начин треба водити Србију. То можда јесу добре квалификације, али за све оне непријатеље споља који би желели новим “Мајданима” да завију Србију у црно и да је врате у период када су је ови и овакви черупали.

У томе су се посебно истакли Јеремић и понављач Мики Алексић. Имајући у виду ове примерке, није тешко закључити да је Јеремић сараднике бирао према томе ко може више да опљачка државну касу, ко може дубље да стави руку у џеп и ко може најгоре ствари да говори о својој држави. Немамо ми довољно људи у Србији да бисмо још једном могли да допустимо себи на челу Србије Јеремића који је својом катастрофалном политиком распарчавао Србију. Исто тако ниједна општина није довољно богата да би на свом челу имала осуђеног лопова као што је Мики Алексић који је од општине Трстеник направио породично предузеће за богаћење и прање пара преко леђа народа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (38)

ИСПОВЕСТ СВЕДОКА КРВОПРОЛИЋА У БАЊСКОЈ: Бојана Мијаиловића полицајци тзв. Косова стрељали у шуми