АМЕРИЧКИ КФОР СТИГАО У ЛЕПОСАВИЋ: Италијани добили појачање

Novosti online

30. 05. 2023. у 15:42

АМЕРИЧКИ КФОР стигао је као појачање у Лепосавић и њихови војници придружили су се припадницима италијанског контингента који се налазе испред зграде општине.

АМЕРИЧКИ КФОР СТИГАО У ЛЕПОСАВИЋ: Италијани добили појачање

Фото: Новости

Представници Срба, бивши градоначелник Лепосавића Зоран Тодић, члан Председништва Српске листе Славко Симић и начелница Општинске управе Радмила Вукићевић пренели су новинарима да су им из Кфора рекли да су појачали присуство "поучени јучерашњом ситуацијом у Звечану".

Симић и Тодић разговарали су данас раније са командантом америчког Кфора којем су поново пренели захтеве да се специјална јединица Косовске полиције повуче и да новоизабрани градоначелник Љуљзим Хетеми напусти зграду општине, у којој се налази од јуче.

Тодић је указао да Срби окупљени испред зграде општине не желе никакве инциденте већ само да им се обезбеди несметан рад у њиховим институцијама и нормалан живот.

(Косово онлајн)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (10)

СЕДМИЦА ТРИ МИЛИОНА ЕВРА: Видите извучене бројеве - шестице веома издашне