ТОМИЋ: Опозиција је опет показала да су најобичнији лешинари и хијене

Novosti online

30. 05. 2023. у 15:04

ЗОРАН Томић, члан Председништва Српске напредне странке, реаговао је на понашање опозиције, тачније њихову изјаву на рачун председника Вучића и актуелне ситуације на Косову и Метохији.

ТОМИЋ: Опозиција је опет показала да су најобичнији лешинари и хијене

Фото: СНС

Његово саопштење за јавност преносимо у целости.

"Народна пословица каже да се на муци познају јунаци, а наш народ на Косову и Метохији је показао да се јуначки бори за свој опстанак. Доказао је да неће дозволити да се воља грађана руши, да буду застрашивани и да се догоди нови погром. Мирно су протестовали против насилних и провокаторских потеза Аљбина Куртија и његове терористичке дружине. Доказали су да терористе из Приштине ништа не спречава да нападну Србе, који се јуче голорук бранио и није дозволио да дође до ескалације насиља. Наш народ само жели да се његова права на миран живот и опстанак на Косову и Метохији поштују и да се поштују Бриселски споразум, формира Заједница српских општина и други споразуми за које се изборио Александар Вучић, управо они којима се све то гарантује нашем народу.

Кад се на муци виде јунаци, виде се и кукавице, а мрзитељска опозиција нема премца у томе. Они су најобичнији лешинари и хијене који сваку, али сваку трагедију нашег народа морају да искористе за обрачун против Александра Вучића. Огласили су се лажни еколози из странке који морају заједно на челу са својим шабачким адмиралом Зеленовићем и осули паљбу по Вучићу, али и свом партнеру Куртију. Мисле да су грађани Србије заборавили период кад су ишли код тих терориста, сликали се испед њихове заставе и симбола лажне државе и садили заједно јагоде са њима, јер само у бизнису и личним интересима виде своју будућност. Уместо да осуде јасан чин насиља, да кад већ шабачки адмирал Зеленовић трчи код америчког амбасадора у госте, да тражи права за наш народ на Косову и Метохији, за њихов миран живот и да се спречи насиље које се по ко зна који пут спроводи над нашим народом, не, они трче да уберу јефтине политичке поене и да се кандидују за њихове марионете на челу Србије. Шта је за њих проблем да признају лажну државу, да наставе цепање Србије и да је ставе на светски стуб срама, ипак је бизнис за њих најважнији. Све код њих може, само да се Вучић склони, јер их он блокира у томе.

Народ није ни луд ни глуп да у њихове флоскуле, празне приче и јефтине трикове поверује и да дозволи паклени сценарио какав ти мрзитељи прижељкују. Народ одлично види ко се за њега бори, а посебно на Косову и Метохији. Зато је тај народ дао апсолутну подршку политици Александра Вучића и подржао га на скупу у Београду, а не лешинаре и хијене из опозиције. Тај голорук народ од борбе коју Александар Вучић свакодневно води на међународној сцени за Косово и Метохију и за Србију види резултате, види свој опстанак на Косову и Метохији већ 10 година уназад, а од морнарице и јагода које адмирал из Шапца обећава, не виде ништа! Зато ће Александар Вучић за тај народ бити Аца Србин, а они обичне хијене и хохштаплери."

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (11)

НИЈЕ МОГАО ВИШЕ ДА ЋУТИ: Огласио се Новак Ђоковић због убиства Срба на Косову