"ЗА КУРТИЈА ЈЕ ЛИЧНА УВРЕДА СВЕ ШТО ЈЕ СРПСКО": Петковић реаговао на срамно паљење тробојке и скрнављење Ђоковићевог мурала на КиМ

Novosti online

30. 05. 2023. у 09:33

ПЕТАР Петковић, директор канцеларије за Косово и Метохију, огласио се путем Твитер налога о срамним догађајима који су се десили протекле ноћи - паљење српске заставе у Грачаници и уништавање мурала Новаку Ђоковићу у Ораховцу.

ЗА КУРТИЈА ЈЕ ЛИЧНА УВРЕДА СВЕ ШТО ЈЕ СРПСКО: Петковић реаговао на срамно паљење тробојке и скрнављење Ђоковићевог мурала на КиМ

фото Канцеларија за КиМ

- Ноћас је албански екстремиста у Грачаници запалио српску тробојку у свом сулудом мрзитељском пиру, инспирисан нападом Куртијевих терориста на северу КиМ на голоруки српски народ. Срби су заставу одмах заменили новом, јер никада мржња неће бити јача - написао је Петковић.

Потом се осврнуо и на терористичке симболе који су осванули у Ораховцу.

Током ноћи уништен је мурал Новака Ђоковића у Ораховцу и исписане су поруке терористичке УЧК. Екстремисти ударају тамо где су Срби најизолованији и најрањивији. То је слика и прилика Куртијеве екстремистичке политике на КиМ - каже Петковић.

За крај је поручио да је за Куртија лична увреда све што је српско.

- Они који инспиришу шовинизам морају бити најхитније обуздани, јер Куртију Срби нису политички проблем, они су му проблем самим тим што постоје. За Куртија је лична увреда све што је српско, јер његов главни покретач је дубока и ирационална мржња - поручио је Петковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (17)

МАША ОТКРИЛА СВЕ! Шарапова о томе како је отишла на вечеру са Новаком Ђоковићем