ХВАЛЕ СЕ ДВОГЛАВИМ ОРЛОМ ИСПРЕД ОПШТИНЕ ЗВЕЧАН: Провокације Албанаца не престају (ФОТО)

Новости онлине

29. 05. 2023. у 21:23

ПРОВОКАЦИЈЕ од стране Албанаца на северу Косова и Метохије не престају.

ХВАЛЕ СЕ ДВОГЛАВИМ ОРЛОМ ИСПРЕД ОПШТИНЕ ЗВЕЧАН: Провокације Албанаца не престају (ФОТО)

Фото: Принтскрин

На Тик Току појавио се снимак на ком се хвале симболом двоглавог орла испред општине Звечан. Снимак је забележен јуче, дан уочи што су Куртијеви градоначелници окупирали општине.

Фото: Принтскрин

Подсетимо, Срби су се на северу КиМ јутрос у 7 сати окупили испред општина Звечан, Зубин Поток и Лепосавић како би исказали незадовољство упадом нелегалних Куртијевих окупатора у српске зграде, јер војници КФОР-а иако су давали гаранције, нису заштитили Србе и нису спречили нелегално и насилно преузимање општина и насиље којем су Срби били изложени.

- Два возила РОСУ остала су окружена Србима, на који је српски народ окачио заставу и исписао четри слова С, али Срби нису спроводили насиље. Срби су предложили да КФОР замени РОСУ специјалцима а да КФОР може да остане. Србима није сметао КФОР - објаснио је председник Вучић и додао:

- Тада је командант КФОР-а за регион исток рекао да разуме спске захтеве и да ће их пренети. КФОР затим условљава читав договор тиме да Срби пусте два борбена возила РОСУ иза кордона КФОР, ближе општини јер се њихови, албански полицајци ужасно плаше присутних Срба иако су и сами Срби били у двоструком обручу РОСУ и КФОР. Срби на то нису пристали и тада је КФОР кренуо у акцију. У првом реду били су Игор Симић и Горан Ракић. Кренули су да их ударају по мођуножју, по глави, а теже повреде претрпео је Драгиша Миловић који је био у првом реду који се у овом тренутку налази у КБЦ Косовска Митровица. Ударали су их, шутирали, вукли. Симића су покушали да увуку у свој круг сасвим. Срби су га једва одвојили у последњем тренутку. Урадају МИловића, Ракића, почињу ад бавају шок бомбе по народу који устаје, део креће да се склања, а део прихвата борбу. Песницама, на до зуба наоружане припаднике КФОР. Припадник РОСУ са Калашњиковим клечи на земљи и испаљује више хитаца. 

Више о томе читајте кликом ОВДЕ!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (3)

ЂОКОВИЋ БАШ ИЗНЕРВИРАО АЛБАНЦЕ: Новак реаговао на убиство Срба на Косову, Пацоли срамно ударио по њему