САДА ИМ СМЕТА РАЗОРУЖАВАЊЕ СРБИЈЕ И УКИДАЊЕ РИЈАЛИТИЈА: Опозиција и њихови гласноговорници противни увек и свему (ВИДЕО)

Novosti online

29. 05. 2023. у 00:03

ОПОЗИЦИЈА и њихови гласноговорници противни су сваком потезу власти без обзира на то да ли су се они првобитно залагали за то или не. Тако се сада на телевизији Н1 може чути да им смета разоружавање Србије, али и укидање ријалитија.

САДА ИМ СМЕТА РАЗОРУЖАВАЊЕ СРБИЈЕ И УКИДАЊЕ РИЈАЛИТИЈА: Опозиција и њихови гласноговорници противни увек и свему (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Наиме, телевизија у власништву Драгана Шолака сада "проблематизује" две ствари - једна је разоружавање Србије, док је друга укидање ријалитија.

Њихови саговорници кажу да им је проблем то што се укида ријалити, али и то што је једна од мера донетих након два масакра разоружавање Србије.

За то, наравно, криве председника Србије Александра Вучића и министра полиције Братислава Гашића:

Подсетимо, као важну меру након злочина који су се догодили у нашој земљи, а у циљу смањења броја злочина почињених ватреним оружјем, Влада Србије је, на предлог председника Александра Вучића, донела уредбу о враћању нелегалног наоружања, коју успешно спроводи министар унутрашњих послова Братислав Гашић.

Када је у питању ријалити, опозиција је тражила укидање неких ријалити програма, те је власник ТВ Пинк Жељко Митровић на препоруку председнка Вучића укинуо емитовање. С друге стране, ниједна друга телевизија није укинула програме овакве врсте, иако је добро познато да се један такав емитује и на Шолаковој телевизији "Нова".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (92)

ЂОКОВИЋ ДИГАО РУКЕ ОД ТЕНИСА, СВИ СУ ЗАПЛАКАЛИ, А ОНДА... Овај детаљ је променио историју спорта