"ПОКРЕТ ЗА НАРОД И ДРЖАВУ НА ВИДОВДАН" Вучић: Отворићемо обилазницу око Београда по Мркоњићевој идеји

Новости онлине

28. 05. 2023. у 22:35

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић гостујући у емисији "Хит твит" на ТВ Пинк подсетио да за Видовдан формира Покрет за народ и државу.

ПОКРЕТ ЗА НАРОД И ДРЖАВУ НА ВИДОВДАН Вучић: Отворићемо обилазницу око Београда по Мркоњићевој идеји

Фото: Принтскрин

- Тај дан ћемо да отворимо обилазницу око Београда. То је била идеја Милутина Мркоњића - рекао је Вучић.

Од 1976. до 2012. није изграђен ни километар пруге, подсетио је Вучић. Поручује да Србија не сме да стане.

- Они мени не могу да кажу да иду да ме сруше јер сам изградио 0 км пруге као они или да нисам изградио болнице. Само четири смо изградили за време короне, а да не причам о Клиничком центру у Београду и Нишу. Сад иду Крагујевац и Војводина плус десетине болница које сада радимо. Не могу да ми кажу да нема пара за позоришта, филмове и серије. Када немају аргументе, онда кажу да сам непоменик, да односим срећу... То је потребно да би Срђан Миливојевић постао урбани тип, а ја да сам сељак. Кажу да сам из Чипуљића, а рођен сам у Београду. То је српско село, ја сам поносан, ту су усташе све побиле. Поносан сам на чињеницу, иако и тужан, што мој отац никада свог оца није видео. Најугледније Србе су усташе побиле. Поносим се својим пореклом које је пола са оне стране Дрине, а пола из Војводине. Не интересује ме ко је одакле. За мене су сви људи једнаки. Мене интересује ко колико морала, знања, озбиљности и одговорности има - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (275)

НИЈЕ МОГАО ВИШЕ ДА ЋУТИ: Огласио се Новак Ђоковић због убиства Срба на Косову