ВУЧИЋ О БОГОЉУБУ КАРИЋУ: Председник открио шта му је Милошевић рекао о њему

Novosti online

28. 05. 2023. у 22:04

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић осврнуо се и на то што је Богољуб Карић подржао политичке протесте које организује опозиција.

ВУЧИЋ О БОГОЉУБУ КАРИЋУ: Председник открио шта му је Милошевић рекао о њему

Фото: Принтскрин

Каже да је Слободан Милошевић имао своје мане и добре особине. Истиче да је неколико пута видео Милошевића и да је он био незадовљан што је Вучић био у радикалима, а не у СПС.

- Имао је неки анимозитет према таксистима и адвокатима. Никад нисам чуо шта је имао против таксиста. У неком тренутку ми је рекао о Богољубу Карићу: "Вучићу, да знаш, кад год помислиш било шта добро, само знај да је реч о најгорем човеку на свету". Млошевић је то једном рекао у мом присуству - рекао је Вучић и објаснио:

- Лајковао је протесте наших политичких противника. Био сам два пута код њега у кућу и Минску, једном овде у Београду и нећу да говорим лоше о њему. Он је све рекао о себи оним што је урадио. Све најбоље желим њему и његоовј породици. Пријатељи нисмо и нећемо бити. Све што могу да му помогнем око посла у складу са законом ћу увек да учиним. Од мене лошу реч неће чути никада. Сигуран сам да му ништа не дугујем - казао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (311)

НИКОЛА ЈОКИЋ ПРОГОВОРИО О РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ! Најпре о Мундобаскету, а онда и главна тема: Олимпијске игре Париз 2024!